А по въпроса с налягането в гумите , откакто я купих колата е така.Смених гумите с чисто нови , налягане всичко е наред ама явно по железата е проблема
ВидиМС написа:zfa159 написа:Според мен е от реглажа.Колкото и да е усукано купе и т.н. ако се качи на стенд това ще се види (лява ще е изместена спрямо задна лява или десните ще са така и т.н. и веднага се хваща разлика щом стенда е като хората)
Човеко за какъв реглаж говориш дане е измерване на геометрията на автомобила не съм виждал някой да мери разстояние м/у предни и задни гуми на реглаж на предница.Пък може и да греша.
ВидиМС написа:Това за геометрията го казах аз а може би Зфа159 под пълен преглед е имал точно това предвид което ти написа. Затова и другото се нарича реглаж на преденница а не измерване на геометрията и сходимоста на всички колела на автомобила.Както и да е дано човека си реши проблема.
ВидиМС написа:Благодаря за изчерпателното разяснение колега zfa159 ,но аз като съм ходил (не ,че беше скоро) ми сложиха тези "глави" само на предните.Какво са свършили не знам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта