Tinko написа:Може и да прегрява. Перките въртят ли? В кой квартал си?
не прегрява. ако прегрява ще работи известно време и тогава ще се гаси.
sick_fuck написа:Сменя се ама зависи мойта щайга е от началото на 2000 година иии мислех ново дъно да и взимам ама се оказа че тва е мисия невъзможна...пък за ремонт ми казаха нещо то сорта на 60-100 леа викам нема смисъл да давам пари за нещо което може умре всеки момент
ISRalien написа:Tinko написа:Може и да прегрява. Перките въртят ли? В кой квартал си?
не прегрява. ако прегрява ще работи известно време и тогава ще се гаси.
produxan написа:nosex написа:andonov написа:Захранване
sick_fuck написа:produxan написа:nosex написа:andonov написа:Захранване
Що сте толкова убедени че е от захранванетои аз така си мислех едно време ама тц за това сега имам едно в излишък дет е работило 10 мин...захранването или работи или не,при тези проблеми иди да ти го замерят в сервиз, не че съм голям разбирач ама залагам на дъното
P.S. Сега се сетих значи последната мистерия, която ме хвърли в размисли и страсти,която беше следната компа го влючвам - нищочат пат премигаше в повечето случаи даже не даваше признак на живот и след 200 опита се влючи 2 пъти, реших да му ресна биоса и всичко тръгна както преди, после даже си го флашнах
и цялата работа беше от токов удар или нещо такова(то си е електроника чувствителна е), та пробвай първо така щот и това в твоя случай е възможно да ти помогне
sick_fuck написа:produxan написа:nosex написа:andonov написа:Захранване
Що сте толкова убедени че е от захранванетои аз така си мислех едно време ама тц за това сега имам едно в излишък дет е работило 10 мин...захранването или работи или не,при тези проблеми иди да ти го замерят в сервиз, не че съм голям разбирач ама залагам на дъното
P.S. Сега се сетих значи последната мистерия, която ме хвърли в размисли и страсти,която беше следната компа го влючвам - нищочат пат премигаше в повечето случаи даже не даваше признак на живот и след 200 опита се влючи 2 пъти, реших да му ресна биоса и всичко тръгна както преди, после даже си го флашнах
и цялата работа беше от токов удар или нещо такова(то си е електроника чувствителна е), та пробвай първо така щот и това в твоя случай е възможно да ти помогне
pit написа:Компютърът ми не тръгва, какво може да е? Стартираше се, зарежда уиндоус, и като стигне до десктопа, зарежда една, две програми и се изключва.
Сега изобщо не иска да се стартира.Като натискам бутона за пускане, и се вижда как примигва за стотни от секундата, но не тръгва.
Има ток, захранването работи, защото оптичната мишка свети.Местих РАМ-а на друг слот, но същото.
andonov написа:sick_fuck написа:produxan написа:nosex написа:andonov написа:Захранване
Много грешиш.Описах причините, поради които се променя работата му.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта