на One си стана война ебаси...

имаха некви проблеми в началото с екрана ама тва не е в твоя ресор...

groznika написа:Сега момци,
да ви обадя някои истини понеже малко или много това работя
Тези които не са доволни от групата... ми не знам какво са очаквали?!? Това е една голяма банда която изпълнява 20 годишни парчета. Ако сте очаквали да звучат като по онова време когато сте залягали в мазето да слушате изтъркана касетка с приятели... просто няма база за сравнение. Дайте си сметка, че Джеймс и компания са си чичета вече
vaskoto1 написа:ти не ми обяснявай! джеймс е набор на сестра ми-с няколко дни е по голям от нея. наясно съм точно колко е чичи...
а ако ми кажеш че ковърдейл е по млад-ше те призная...![]()
ама пърпъл в каварна какво пеене пяха-джеймс не може да го сънува.
имам още примери:
юрая и назарет в ст.загора. с вили ходихме тогава-е тва са старци-разбойници! и пак пеене като за световно!
а концерта на който най много се накефих беше мейдън! въпреки че определено се кефя много повече на металика като банда и като музика-брус ми скри шапката! той да не е по млад?
джеймз съкс! биг тайм! можеха да го направят! да не им е сефте? ама си лежат на студийните записи... блах! затова в студио като влезеш-записваш това което можеш да направиш после на живо! това е моя скромен музикантски опит с един единствен студиосеанс за 3 песни и 20тина концерта на живо от младините ми...![]()
изложиха се! ама яко!
разчитаха само на пиянството и неграмотността на феновете ама аз толкова просто не мога да пия-сори...
groznika написа:Аз съм щастлив, че видях култовите Металика на живо ...............
Чувствам се страхотно, разтоварен и тотално изчерпан. Драх се с пълно гърло и НИЩО не е в състояние да ме накара да погледна през твоите очи на този концерт. ................ Ще запазя най-хубави спомени от изминалата вечер и мога само да съжалявам, че ти си си тръгнал разочарован...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта