Ключ с чип
Ключ с чип
Що толкова скъпо дублирането на ключ с чип? Искат към 80 лв. Доколкото имам понятие предполагам вътре има RFID, но например карта с подобно нещо струва 2-3 лв или в тоя порядък. Защо за ключ искат 80 - мирише ми, че главната причина не е себестойност, ами липса на знаещи конкуренти и затова дай да скубим наред. Не може ли да се клонира записа по някакъв прост начин и да си направя дубликат ако трябва състоящ се от обикновен ключ + карта с размер на дебитна, само и само да може да свърши работа ако се загуби оригинала.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
stoqn_g60 написа:ми колега отдавна мерцедес по и по специално мерцедес S клас са не с клю4 а с картаsick_fuck написа:Я пак кви кредитни карти бреда нямаш банкомат в колата.Сега сериозно кажи поне за каква кола става въпрос,ама до колкото знам цената ти е нормална
не съм сигурен де
Аз не говоря за мерцедес а за VW,мерсцедес е нормално да е с такива защити-струва майка си и баща си ама пък и си заслужава всяка стотинка не искам да споря аз просто не знам VW с карта може би новите имат знам ли...
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
новите не са с карта, аз мислех 4е попринцип не знаеш за подобен тип устройстваsick_fuck написа:stoqn_g60 написа:ми колега отдавна мерцедес по и по специално мерцедес S клас са не с клю4 а с картаsick_fuck написа:Я пак кви кредитни карти бреда нямаш банкомат в колата.Сега сериозно кажи поне за каква кола става въпрос,ама до колкото знам цената ти е нормална
не съм сигурен де
Аз не говоря за мерцедес а за VW,мерсцедес е нормално да е с такива защити-струва майка си и баща си ама пък и си заслужава всяка стотинка не искам да споря аз просто не знам VW с карта може би новите имат знам ли...

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има и нови ФВ със смарт ключ.
А на въпроса на колегата-чипа в ключа е по различен от картата само принципа на действие им е сходен.Някои ключове могат да се копират някои не.В цената на един ключ се калкулира не само заготовката,чипа и нарязването на ключа,но и много други субективни фактори благодарение на които автоключарите могат да се развиват и да бъдат в крак с технологиите ,а и да живеят нормален живот
А на въпроса на колегата-чипа в ключа е по различен от картата само принципа на действие им е сходен.Някои ключове могат да се копират някои не.В цената на един ключ се калкулира не само заготовката,чипа и нарязването на ключа,но и много други субективни фактори благодарение на които автоключарите могат да се развиват и да бъдат в крак с технологиите ,а и да живеят нормален живот

- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stoqn_g60 написа:новите не са с карта, аз мислех 4е попринцип не знаеш за подобен тип устройстваsick_fuck написа:stoqn_g60 написа:ми колега отдавна мерцедес по и по специално мерцедес S клас са не с клю4 а с картаsick_fuck написа:Я пак кви кредитни карти бреда нямаш банкомат в колата.Сега сериозно кажи поне за каква кола става въпрос,ама до колкото знам цената ти е нормална
не съм сигурен де
на баща ми с-класата е с карта.... която той си я държи в джоба.... контактният ключ го няма, а старта става чрез бутон...има копчета на всяка дръжка...ако си без картата алармата пиши ако отвориш вратата или правиш други такива натрапни действият... по въпроса за колата и ключа с чип ... много пара искат .. но поне гаранция дават !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”