kam_tod написа:Който отгатне откъде е откъса има една бира от мен (или каквото пие)!
Il nome della rosa

Бургаска мускатова с минерална вода и шопска салатка
Myx написа:Здравейте,
Можете да си купите диплома за завършено средно и висше образование
от всяко учебно заведение в страната с успех по ваш избор.
Възможно е да бъдат с дата на издаване в периода от (1996-2007) а за
години преди 1996 може да стане като дубликат.
Качеството на нашите документи е същото, както на оригиналните документи.
Единствената разлика на фалшивите дипломи от тези, които издават
различните учебни заведения е, че не фигурират в регистъра на унивеситета,
но това има значение само ако решите да постъпите на работа в полицията,
митническата администрация или подобна структура. Навсякъде другаде може да
се показва безпроблемно, защото в България няма нито един работещ електронен регистър,
чрез които да ви проверят.
Цените са:
Средно - 600лв
Висше - Бакалавър - 1500лв Магистър - 2000лв
Срокът за изпълнение на поръчките е до 4 дни.
За поръчки и допълнителна информация :
Е-маил:M*r*h*k*v@*
тел:08*
Благодаряk:
Lizard написа:От моите познати тези, които завършиха специалности с Електроника в ТУ, един е контрольор в строителна фирма, друг е търговец на компютри, трети е системен администратор, четвърти има строителна фирма.
Rabbit_TDI написа:Lizard написа:От моите познати тези, които завършиха специалности с Електроника в ТУ, един е контрольор в строителна фирма, друг е търговец на компютри, трети е системен администратор, четвърти има строителна фирма.
Е като гледам никой от тях не продава дюнери ,не е на касите в "Кауфланд" или шофер в "ОК Такси" - ся ко ми кажеш че и тва е съвпадение.Иначе за приятелите ти дето получават двойно повече пари - има хора дето мама,тате,леля ..... им дават добър начален старт /не винаги само пари ,а връзки и т.н./ ,други са си родени за бизнес /ама на дали са повече от 5% от населението/-те верно няма кво да си губят времето в университета.Отделно и нащо образование е доста леко ,та спокойно човек може да започне с професия още докато учи.
Vizor написа:Ивчо и аз бих изкарал висше в харвард или нещо подобно. Просто в България колегите са прави - няма смисъл!
kam_tod написа:...
Абе нещо не е наред със сметките...![]()
Къде са хората, дето им помага висшата математика, че аз три пъти ги смятах и излязоха 98%.... ма не съм ползвал интегрални уравнения, а само събиране!
ISRalien написа:...
Определено разширява общата култура, както и развива неговите мисловни и гъзолижещи качества.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта