Който се е хванал и постигнал точния резултат значи е мераклия и не би трябвало да е проблем за него да ги минава с пастичка отвреме на време за да се освежат и да станат както в началото .
alpine написа:лак върху полирано е все едно да се изсереш на труда си![]()
![]()
пълна отврат
![]()
Който се е хванал и постигнал точния резултат значи е мераклия и не би трябвало да е проблем за него да ги минава с пастичка отвреме на време за да се освежат и да станат както в началото .
doktora_gti написа:alpine написа:лак върху полирано е все едно да се изсереш на труда си![]()
![]()
пълна отврат
![]()
Аз точно за тва говора брато.......ама хора които не знаят да не дават такива глупави съвети и защото който не знае и ще се върже........
alpine написа:ти в тоя модел си се специализирал достапознаваш го като пръстите си на ръката
passat123 написа:Докторе гти просто човек аз съм ти казал свалям ти шапка и ти казва ЕВАла майстор си еи цар сиииииииииииии !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта