Който се е хванал и постигнал точния резултат значи е мераклия и не би трябвало да е проблем за него да ги минава с пастичка отвреме на време за да се освежат и да станат както в началото .
Как да си полираме джантите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
alpine написа:лак върху полирано е все едно да се изсереш на труда си![]()
![]()
пълна отврат
![]()
Който се е хванал и постигнал точния резултат значи е мераклия и не би трябвало да е проблем за него да ги минава с пастичка отвреме на време за да се освежат и да станат както в началото .
Аз точно за тва говора брато.......ама хора които не знаят да не дават такива глупави съвети и защото който не знае и ще се върже........
Re: Полиране
doktora_gti написа:alpine написа:лак върху полирано е все едно да се изсереш на труда си![]()
![]()
пълна отврат
![]()
Аз точно за тва говора брато.......ама хора които не знаят да не дават такива глупави съвети и защото който не знае и ще се върже........
Докторе не съм давал съвет! Просто го питах да не би да е сложил лак и зарадо това да му се получава така. Аз знам че не се слага лак.
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
Никой да не слага лак на Полирани джанти,че последиците са тежки
Ето сега снимки как върви с моя BBS RS..................
От джантата са изкарани скъсаните от някой преди мен болчета
Вижте какво прави Бодито с лака който е останал де по борда,свалям лака
От джантата съм свалил и всички чернилки и мръсотий и се вижда как изглежда вече,след свалянето на лака всички гадости остават,пада само лака и трябва да се свалят
Ето ги 4-те обръчи с готови бордове за търкане-водно и после за полиране,а вътрешния край също е подготвен за пръскане в черно
По напред в темата може да се види как изглеждаха джантите
До няколко дни снимки-подготвени за полиране,лъснати болчета,полирани бордове и затворени с черните среди

Ето сега снимки как върви с моя BBS RS..................
От джантата са изкарани скъсаните от някой преди мен болчета
Вижте какво прави Бодито с лака който е останал де по борда,свалям лака
От джантата съм свалил и всички чернилки и мръсотий и се вижда как изглежда вече,след свалянето на лака всички гадости остават,пада само лака и трябва да се свалят
Ето ги 4-те обръчи с готови бордове за търкане-водно и после за полиране,а вътрешния край също е подготвен за пръскане в черно
По напред в темата може да се види как изглеждаха джантите
До няколко дни снимки-подготвени за полиране,лъснати болчета,полирани бордове и затворени с черните среди
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
Джантите са готови вече колеги,ето всички снимки по време на работата..........
Ето ги джантите изтъркани водно готови за полиране,преди това ги правя черни от вътрешния край,и след това ги полирам
Ето ги готови след пръскането и полирането-Перфектни.
Ето и болчетата какви бяха и какви станаха

Ето и гумите за тях -AVON-2007-Дот-195(45(16
Утре колеги само ще ги събера че не остана време днеска и ще ги пусна в завършен вид........Струва си труда да правиш BBS RS

Ето ги джантите изтъркани водно готови за полиране,преди това ги правя черни от вътрешния край,и след това ги полирам
Ето ги готови след пръскането и полирането-Перфектни.
Ето и болчетата какви бяха и какви станаха

Ето и гумите за тях -AVON-2007-Дот-195(45(16
Утре колеги само ще ги събера че не остана време днеска и ще ги пусна в завършен вид........Струва си труда да правиш BBS RS
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
alpine написа:ти в тоя модел си се специализирал достапознаваш го като пръстите си на ръката
Да брато верно е ......зависи от модела все пак,но начина е почти същия при всички модели
Отивам да ги събирам след малко и щи има после снимки в завършен вид
Ето ги вече събрани....трябва да се види по-напред в темата какви бяха и кави са сега.....Мисля че станаха поредните ми перфектни джанти
Ще се продават в обявата ми в Платени обяви+подробности

- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
Къде ме намират все такива джанти се чуда
Ето ги поредните 5х100х16-много яки даже бих казал и по-красиви от BBS RS
Така дойдоха от Германия...........
След много сериозно само чистене станаха ето така..........
Но едната е по-зле от останалите по борда-за лака говорим.....и ще трябва май и 4-те да се правят

Така дойдоха от Германия...........
След много сериозно само чистене станаха ето така..........
Но едната е по-зле от останалите по борда-за лака говорим.....и ще трябва май и 4-те да се правят
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
passat123 написа:Докторе гти просто човек аз съм ти казал свалям ти шапка и ти казва ЕВАла майстор си еи цар сиииииииииииии !
Няма ли някой да покаже нещо.......мераклий много ама на никой не му се занимава май