имаStenly написа:Съмнявам се голф 1 гти да има прекъсвач защото е най-опростения вариянт на К-Джетроника без никакви компютри авансатори и т.н.

Къде е монтиран прекъсвача,мен също ме интересува!?Gesha_GTI написа:Stenly написа:Съмнявам се голф 1 гти да има прекъсвач защото е най-опростения вариянт на К-Джетроника без никакви компютри авансатори и т.н.
Има прекъсвач на 6700 точно както колегата Стоян е казал...Аз на голфа ми за най-бързо ускорение си пълня 1ва 2ра и 3та до прекъсвач,и после колата умира
"прекъсвача", преставлява (при кж-троника) палец с монтирана калибрована пружинка,която под въздеиствието на центробежните сили прекъсва подаването на искра към запалителните свещи.просто и ефективно!в този случаи няма нужда от ебу
повечето нямат защото старите собсвеници са сложили палец от 6лв. вместо от 25-30лв.
аз бях с такъв но го хвърлих...сега взех такъв от 7 лева...не е такъв продълговат а е един тумбест с пружинка която се вижда като го погледнеш от горе...и с него съм мазал лютеницата така че ....Achim Lauritzen написа:"прекъсвача", преставлява (при кж-троника) палец с монтирана калибрована пружинка,която под въздеиствието на центробежните сили прекъсва подаването на искра към запалителните свещи.просто и ефективно!в този случаи няма нужда от ебу
повечето нямат защото старите собсвеници са сложили палец от 6лв. вместо от 25-30лв.
След като прочетох мнението хукнах към Ауто Плюс и другите магазини да търся катъв палец но уви...няма никъдеи моята няма прекъсвач и палеца е от 6 лв.
mk1 написа:neon написа:Добре! К-джетроник имал "ограничител на оборотите" в палеца!!!![]()
При ДХ-а може, ама КР-а е със същия инжекцион. А обяснете ми на него тогава къде му е ограничителя?! Защото съм пробвал и със сигурност мога да кажа, че не е в палеца (предполагам в комп-а е)!
да в ебу-то е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта