Иначе да,има ток само като дадеш на контакт.Затова и като дадеш на контакт се заслушай дали бучи.Имай в предвид,че не всички се чуват....моята примерно колкото и да е странно не се чува изобщо....а пък си работи ама все пак провери
светлини на таблото
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
А ако не бучи виж как са ти предпазителите....не се сещам..по-точно незнам кой точно е за нея ама разгледай дали има някой прекъснат.
Иначе да,има ток само като дадеш на контакт.Затова и като дадеш на контакт се заслушай дали бучи.Имай в предвид,че не всички се чуват....моята примерно колкото и да е странно не се чува изобщо....а пък си работи ама все пак провери
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zfa159 написа:А ако не бучи виж как са ти предпазителите....не се сещам..по-точно незнам кой точно е за нея ама разгледай дали има някой прекъснат.
ок,
разбрах, защото и аз нищо не чувам че да видим какво ще излезе
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
modiliani написа:zfa159 написа:А ако не бучи виж как са ти предпазителите....не се сещам..по-точно незнам кой точно е за нея ама разгледай дали има някой прекъснат.
ок,
Тогава откачи маркуча отпред на бензина и като даде някой на контакт виж дали ще ти измие очите
Имаш ли газова?
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zfa159 написа:modiliani написа:zfa159 написа:А ако не бучи виж как са ти предпазителите....не се сещам..по-точно незнам кой точно е за нея ама разгледай дали има някой прекъснат.
ок,
Тогава откачи маркуча отпред на бензина и като даде някой на контакт виж дали ще ти измие очите
Имаш ли газова?
да има, но пали на бензин първо-директно неможе на газ
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Ами тогава може да са много неща - при повечето газови идеята е следната :
-при бензин всичко си работи нормално и газовия клапан си е затворен.
-на газ отваря газовия клапан а обикновенно като с едно реле се прекъсва напрежението към дюзата (при което тя не се отваря и не подава бензин).По желание на клиента или усмотрение на газаджията може да се сложи и друго реле,което да гаси горивната помпа.
При това положение ако възникне проблем в ключа за газ/бензин няма да запалиш никога ама това вече си се мери с уред.
Аз понеже не съм чел цялата тема ако искаш драсни ми на лично едно резюме с проблема за да се опитам да помогна с нещо да го разрешим.
Успех!
-при бензин всичко си работи нормално и газовия клапан си е затворен.
-на газ отваря газовия клапан а обикновенно като с едно реле се прекъсва напрежението към дюзата (при което тя не се отваря и не подава бензин).По желание на клиента или усмотрение на газаджията може да се сложи и друго реле,което да гаси горивната помпа.
При това положение ако възникне проблем в ключа за газ/бензин няма да запалиш никога ама това вече си се мери с уред.
Аз понеже не съм чел цялата тема ако искаш драсни ми на лично едно резюме с проблема за да се опитам да помогна с нещо да го разрешим.
Успех!
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BigTo написа:На копчето за газ-бензин трябва да имаш и едно малко копченце за авраиино палене на газ. Трябва да дадеш на контакт и да задържиш малкото копче едновременно с въртенено и виж дали ще запалиш директно на газ. Ако запалиш търси проблема в бензиновата система
ще прошеря и това сега и ще пиша пак
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
светлините на таблото
на джаджата де превключвам от бензин на газ нямам такова малко копче. Рожих се по кабела да видя но не.
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
светлините на таблото
здравейте,
все още не съм си оправил паленето, щото тези дни малко ми е множко работата и много по-малко време отделям за "пасатко". Вчера моя татко решил че проблема е в бензиновата помпа и тази сутрин отивам да замеря климореда и останах изненадан. Та сега първо ще приключа с помпата и тогава в изходна позиция. А за копчето на превключвателя за газовото - бая се "дупих", но така и не го намерих - ще следва явно втори опит
все още не съм си оправил паленето, щото тези дни малко ми е множко работата и много по-малко време отделям за "пасатко". Вчера моя татко решил че проблема е в бензиновата помпа и тази сутрин отивам да замеря климореда и останах изненадан. Та сега първо ще приключа с помпата и тогава в изходна позиция. А за копчето на превключвателя за газовото - бая се "дупих", но така и не го намерих - ще следва явно втори опит