Някой може ли да помогне?
На тъщата й предстои операция,и ,понеже карциномът е много близо до ануса,ще замине и той.
Въпросът ми е,дали някои има информация за клиники,където правят такава пластика ?
Благодаря!

Tрябва ми информация за пластика на анус
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Това зависи доколко щадяща ще е операцията, има опция временно да бъде прекъснат пътя дотам за да се възстанови от операцията и в последваща операция се възстановява естествения път.... но не съм чел за вариант при пълно премахване да се възстановява от там... освен ако не са някои експериментални такива операции.... щото там е безволева мускулатура... и сещаш се няма как като е премахнат да сложат нови мускули и да ги накарат да работят както трябва.... стискам палци да са възможно най-малки щетите
- zdravko_1986
- Автомобил:
- Двигател:
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Миналата година с колеги снимахме две опреции (пластики) точно на това в Пирогов. Беше дошло някакво хирургично светило да показва на нашите хирурзи как се практикува подобно нещо.
Едната операция беше на момиченце с вродено съединяване на вагината и ануса. Другата операция беше на момченце което е било оперирано от някакъв варненски бастун който си оставил ръцете и трябваше да го преправят.
Всичко това се случи в детска хирургия.
Съжалявам, но съм загубил контактите на доктора който поръча записа...
Едната операция беше на момиченце с вродено съединяване на вагината и ануса. Другата операция беше на момченце което е било оперирано от някакъв варненски бастун който си оставил ръцете и трябваше да го преправят.
Всичко това се случи в детска хирургия.
Съжалявам, но съм загубил контактите на доктора който поръча записа...

Военноморска болница във Варна.Отделението по обща хирургия.Началник - д-р Илия Плачков.Изключително добри специалисти.Впечатленията са ми от личен опит от преди два месеца.Включително от София/Пирогов/ бяха изпратили някои сложни случаи.И никой не си иска пари ...Иначе си оплювам брадата от яд като чуя за лекари покрай опита с здравни проблеми на родителите ми , но тия от военноморската .. не е за вярване ама направо поклон пред тях.
За същите хора писах - доцент Костов е ръководителя на екипа ,т.е. началник отделение обща хирургия , а Плачков - по миниинвазивна.Доцентът се занимава само с тежки случаи .Например когато бях там имаше един човек с уникално голяма херния.Операция над 6 часа и в екипа им имаше и пластичен хирург щото се е наложило да теглят мускулни влакна от друго място.Заедно ни изписаха.Отделението обслужва и контингента на НАТО у нас и е в отлично състояние - датски легла с дистанционно упр-е , камери , магнитни карти , чудесии всякакви - даже е чисто и не смърди , че и персонала е едни път.Още веднъж - впечатленията ми от лекарския екип са изключително добри .
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Човекът който Ви трябва е д-р Пламен Димитров, хирург в Областен диспансер за онкологични заболявания със стационар гр.Пловдив.Доколкото поне на мен ми е известно, операцията е по клинична пътека, а за консумативите, които ще ползвате след това, можете да се обърнете към Дирекцията за Социално подпомагане, на територията на която живее пациента по документ за самоличност.
Хирургът, който е извършил операцията би следвало да ви е предоставил необходимата информация по въпроса.
ПП За контакти
Хирургът, който е извършил операцията би следвало да ви е предоставил необходимата информация по въпроса.
ПП За контакти
Върни се в “ОФФ-Топик - други”