Доста четах форума преди да пиша, обаче освен може би че съм кьорав и съм пропуслан нещо не намерих по подробна информация за някои работи.
1вия ми въпрос е за километража.Полото е бензин 1куб (999) с новото табло и там на стрелката за бензина има 2 червени черти.Тъй като съм чувал че бензиновата помпа е потопяема - искам да попитам за какво са тези черти.Като стрелката стигне до 1вата светва лампата за горивото а до 2рата не съм пробвал да я докарам.Възможно ли е да изгори помпата ако падне горивото под 2рата черта или за какво е тя.
2рия ми въпрос е доста по интересен, сложен, скъп и уво едва ли ще се оправи само с питане, но:
Коланите.Лявия шофьорски колан се прибира трудно (бавно) и 1н приятел подметна, че ттова става само ако е гърмял пиропатрона, това така ли е?
Десния ми колан изобщо беше блокирал и като сменях масла филтри ремъци и там 1ни "майстори" го погледнаха
В крайна сметка го разглобихме даже прожината където е отвориха и тя изскочи и се намота уви.... ужас после 30 мин сме я навивали и тъпкали докато да застане.
От всичко това разбрахме 1. , че няма кабел да отива към пиропатрона или са го измукнали като вадехме колана, но кабел не се видя. 2. , че всичко по устроиството на колана си е наред, но не се прибира. ии 3. почнах да се съмнявам дали имам аир беци :Р.
звънях на представителя на ФВ и от там ми казаха 436лв цена за преден колан с патрон
Къде мога да си намеря информация за уустройството и електрическата систена на аир беците и съответно ел инсталацията към тях.и как са свързани колани и възглавници?
И на колко КМ какво трябва да сменям пак (масла филтри...)
Благодаря за вниманието ако прочетете темата и