Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 09 дек 2005 16:39

dygy написа:...

Така като чета от теб добивам впечатление, че този твой Голф май не е много поддържан? Кабели, палец, капачка, катализатор...
Понякога един проблем е резултат от много фактори и докато не изпосмениш предполагаемите причинители не можеш да разбереш от къде точно идва. А профилактиката на една кола е скъпо нещо, ако наистина искаш да ти е като хората.

Със здраве!

dygy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dygy » Съб 10 дек 2005 0:01

Така е да, съгласен съм. Купихме си го пролетта като си нямахме и ни най-малка представа как е поддържан, знаеш как е бате, и сега плащаме за това, че не сме си отваряли добре очите или са ни излъгали брилянтно, но повечето от проблемите вече са напъно отстранени поне според тях и според компютърната диагностика, която не показва никакви смущения по двигателя, а проблема все пак си го има. И то не просто си го има, КОЛАТА Е ДВА ПЪТИ ПО-ЗЛЕ, ОТКОЛКОТО ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ТОЗИ СЕРВИЗ. И имам чувството, че се умотаха нещо в настрйките в потенциометъра или сондата, или каквото и да било там - не съм присъствал на ремонта.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 10 дек 2005 11:53

Съжалявам за случката,но това го има и при най добрите.Все пак при няколкото ти посещения видя,че сервиза беше препълнен.Сега поне си имаш нови кабели,капачка,палец и др. при това безплатно,нали така?И между другото,забрави си талона.

dygy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dygy » Съб 10 дек 2005 23:45

scirocco gt написа:.........

Искам да изкажа благодарностите си на г-н Петров като му свалям шапка за това, че имà доблестта да върне цялата сума, която заплатихме в неговия сервиз като съвсем спортсменски остави частите, които сменихме там за негова сметка. Може и да не успяха момчетата да се справят с нашия проблем, но аз не се съмнявам в тяхната прямота и качество на работа. Това, в което се обедих обаче е, че в "Хеед 91" НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ИЗЛЪЖАТ. Браво Ицо!!! :D

Потребителски аватар
1bar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 1bar » Съб 24 дек 2005 23:18

Хората не са гурута да откриват проблемите на 20 годишни неподдържани кочини с гледане в топка. Казвам ти го защото ТИ и такива като теб не им е ясно че диагностиката е процес при които се премахват проблемите един по един, защото странното поведение може да се дължи 1001 неща. А после не сте доволни. АМИ МНОГО ЯСНО, КАТО СТЕ ИЗКУПИЛИ КЕНЕФИТЕ НА ЕВРОПА!

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Съб 14 яну 2006 0:54

Къде по-точно се намира сервиза ??

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Пон 16 яну 2006 11:51

кажете адреса на тоя сервиз и там правят ли диагностика че да отида и аз накрая някаде където да ме облужат както хората щом са така честни

dygy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dygy » Пон 16 яну 2006 21:43

кв. Надежда до моста на Бакърена фабрика. Той е доста внушителен на вид, няма как да не се ориентираш. Успех! :wink:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 20 яну 2006 17:27

Още една благодарност от мен!
И днес бяха на ниво.
(той Ицо си знае :wink: )

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пон 13 фев 2006 9:56

Аз също съм много доволен!
В събота взех две гуми и си смених маслото там. :applause:

Потребителски аватар
Plarol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plarol » Сря 01 мар 2006 21:49

Сега аз искам да си кажа мнението.Не съм доволен.Проблемът с който отидох се рояви пак след 200км.А уж го бяха открили.Датчика на HOL давал грешка ОК сменяите.И НИЩО.Междо другото свалял бензиновата помпа защото си мислел че не работи А тя работи :( Обаче плащаи за демонтаж монтаж.Много ми е интересно как като я свали ще провери дали работи.Аз мисля че на място е щяло да му е по лесно да замери налягането в бензинопровода.Но как щеше иначе да ми вземе още 38лв.Като в диагностиката влиза и това.
Общо взето с тези тяхни деиствия не ми спечелиха ДОВЕРИЕТО.Това за диагностиците,за механиците не знам. :cry:

Потребителски аватар
niki7878
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niki7878 » Пет 14 апр 2006 22:15

Plarol написа:Сега аз искам да си кажа мнението.Не съм доволен.Проблемът с който отидох се рояви пак след 200км.А уж го бяха открили.Датчика на HOL давал грешка ОК сменяите.И НИЩО.Междо другото свалял бензиновата помпа защото си мислел че не работи А тя работи :( Обаче плащаи за демонтаж монтаж.Много ми е интересно как като я свали ще провери дали работи.Аз мисля че на място е щяло да му е по лесно да замери налягането в бензинопровода.Но как щеше иначе да ми вземе още 38лв.Като в диагностиката влиза и това.
Общо взето с тези тяхни деиствия не ми спечелиха ДОВЕРИЕТО.Това за диагностиците,за механиците не знам. :cry:

Само едно не ми стана ясно, ти що не си сипа бензин като си тръгнал да ти правят диагностика,а?????????????
Айде да не се правим на луди, моля. Щом си почнал да откровеничиш поне си кажи цялата истина а не лъжи. тези хора с труд си изкарват хляба и най-малкото не заслужават да бъдат клеветени безпочвено.

п.с. Благодарско на Ицо за реглажа и доброто отношение (както винаги)!!!!!!!

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Нед 16 апр 2006 22:32

Ами и аз не съм доволен от сервиза Хеед 91.
Старата ми кола нр работеше на бензин. Като я купих собственика каза, че я е карал дълго време на газ и са запушени дюзите. Закарах колата в сервиза Хеед 91 и казах какво е положението. "Майстора", който трябваше да направи диагностика се казваше Иван. Каза ми да оставя колата и да мина вечерта. Когато отидох да я взема ми каза да дюзите са запушени и ако искам да увеличи времето през което впръскват бензин и да сипем добавка в резервоара. Каза, че много таксита така си решили проблема. Както и да е, аз се съгласих. Направихме го това и той ми каза да сипа 50 лв бензин и да карам. Отидох да си платя сметката и познайте колко дадох - 89.80 :!: , което включва:
скенер моторна електроника - 9.96
сист. и дифер. налягане измерване - 24
диагностика двигател на стенд - 15
ел инсталация проверка - 18
външни услуги -15
добавка инжекцион - 7.60
скоба - 0.24

А да "майстора" ми каза, че и помпата на инжекциона е протекла. Просто така се получило. Мислел, че е от скобата и я сменил, ама била самата помпа.

Та 1. Защо за бога са ми всичките тези проверки като му казах какъв е най-вероятно проблемът
2. Можеше да ме питат по тел поне дали да правят тези процедури. Ами ако нямах 90 лв?

3. Не знам какво са парвили за да протече помпата, ама се бръкнах 210 лв за нова заради тях!
4. С тая добавкаизгорих един резервоар бензин и отидох в Дунев да ми изчистят дюзите с ултра звук. Оказа се, че две гумички са скъсани и една дюза е разхерметизирана - с добавка дали щеше да се оправи?
5. "Майстора ми каза, че газовата нямала емулатори и пълнела компютъра с грешки. Да ходя в Ловато да я оправят. В ловато ми казаха, че няма такова нещо.
6. И след като си оправих дюзите трябваше отново да отида да ми направят настройките, който бяха променени за да работи на бензин.

Поздрави

Потребителски аватар
Plarol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plarol » Нед 30 апр 2006 16:08

Бензин имаше .Колата работеше на празен ход докато ме теглиха до сервиза но прекасваше и давеше ,усетих го защото много пушеше и газовете меришеха на бензин.Може да е работила на последни капки.Сипали бензин хубаво,обаче това,че и след диагностиката не са открили какъв е проблема ,как ще ми го обясниш.Бас държа че датчика на хол дето ми го върнаха работи.Но нищо това си е мое мнение и както са казали хората "човек се учи от грешките си"моята сещайте се каква е.

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 24 май 2006 15:32

днеска бях в сервиза им в Надежда при Ицо и ми направиха реглаж на предницата и сменихме спирачна течност :)
много съм доволен :bowdown
Ицо, мерси още веднъж !
освен това видях и Scirocco -то :shock направо е лудница тая кола :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”