Ами и аз не съм доволен от сервиза Хеед 91.
Старата ми кола нр работеше на бензин. Като я купих собственика каза, че я е карал дълго време на газ и са запушени дюзите. Закарах колата в сервиза Хеед 91 и казах какво е положението. "Майстора", който трябваше да направи диагностика се казваше Иван. Каза ми да оставя колата и да мина вечерта. Когато отидох да я взема ми каза да дюзите са запушени и ако искам да увеличи времето през което впръскват бензин и да сипем добавка в резервоара. Каза, че много таксита така си решили проблема. Както и да е, аз се съгласих. Направихме го това и той ми каза да сипа 50 лв бензин и да карам. Отидох да си платя сметката и познайте колко дадох - 89.80

, което включва:
скенер моторна електроника - 9.96
сист. и дифер. налягане измерване - 24
диагностика двигател на стенд - 15
ел инсталация проверка - 18
външни услуги -15
добавка инжекцион - 7.60
скоба - 0.24
А да "майстора" ми каза, че и помпата на инжекциона е протекла. Просто така се получило. Мислел, че е от скобата и я сменил, ама била самата помпа.
Та 1. Защо за бога са ми всичките тези проверки като му казах какъв е най-вероятно проблемът
2. Можеше да ме питат по тел поне дали да правят тези процедури. Ами ако нямах 90 лв?
3. Не знам какво са парвили за да протече помпата, ама се бръкнах 210 лв за нова заради тях!
4. С тая добавкаизгорих един резервоар бензин и отидох в Дунев да ми изчистят дюзите с ултра звук. Оказа се, че две гумички са скъсани и една дюза е разхерметизирана - с добавка дали щеше да се оправи?
5. "Майстора ми каза, че газовата нямала емулатори и пълнела компютъра с грешки. Да ходя в Ловато да я оправят. В ловато ми казаха, че няма такова нещо.
6. И след като си оправих дюзите трябваше отново да отида да ми направят настройките, който бяха променени за да работи на бензин.
Поздрави