Някой да кара с ГИ на BIGAS?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Някой да кара с ГИ на BIGAS?
Здравейте, има ли някой с такъв ГИ, защото събирам мнения? Колебая се между него и БРЦ.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
qnis3 написа:Няма диалема избираш БИГАС и си на далаввера. Това е една от най добрите системи зо момента и превъзхожда този на БРЦ.Аз съм карал с такава инжекция а му имам и софта с тапата.
Имаш предвид, че можеш да си включиш лаптопа кам компа и да со я настройваш ли ?
Аз съм с Бигаз на А6(ц5) 1.8т, никаква разлика от бензина - същия разход и вървеж. Това което ме спря да си сложа БРЦ е темите които намерих с оплаквания от сервиза в Дружба (от София съм). Много съм доволен,
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
по едно време сложихме ГИ на моята кола и на един познат в колата
аз съм с БРЦ той с BIGAS
аз ходих 3 пъти до БРЦ докато настроят колата като хората
моя познат и той толкова ги направи в BIGAS
според мен на газаджиите им е ясно още от самото начало какво трябва да се сложи в колата ама го правят по по тънкия начин ако мине номера
визирам БРЦ в Дружба
на 3-тото ходене там си поговорих с началника там и му казах че 4-ти път няма да има ако колата не е в час след това
та на финала всичко е ОК
слагането на ГИ в Бг. направо си е приключение
въпреки че избираш "фирма" и те дерат по 1800лв 

аз съм с БРЦ той с BIGAS

аз ходих 3 пъти до БРЦ докато настроят колата като хората

моя познат и той толкова ги направи в BIGAS

според мен на газаджиите им е ясно още от самото начало какво трябва да се сложи в колата ама го правят по по тънкия начин ако мине номера

на 3-тото ходене там си поговорих с началника там и му казах че 4-ти път няма да има ако колата не е в час след това

та на финала всичко е ОК
слагането на ГИ в Бг. направо си е приключение

-
- Автомобил:
- Двигател:
От около 1500 км съм с ГИ Бигас. Не съм с Фолксваген, а с Опел Омега Б... Разходът е 1-2 литра над този на бензин. В мощността не усещам разлика. Не сам правил донастройки. Това са плюсовете. Минусите - понякога, на някои режими (скорост 70-110 км/ч и ниско натоварване на ДВГ, ламбда сондата регистрира бедна/богата смес) за кратко. Грешката не е активна и не ми пречи, просто дразни моментното светване на чек-лампата. Това е засега. Но като цяло съм по-скоро доволен - със скорост 130-140 км/ч на Тракия и постоянно включен компресор на климатика ми даде 10.5/100. На бензин е около 8.5/100, но без климатик, защото теста беше през пролетта.
Върни се в “Автогазови уредби”