ей,мамка им и крадливи копеленца!!! Не се спират!!!Знам че четете из форума четете добре че ако ви набарам ръцете до лактите ще ви отрежа.
Съжалявам колега

Дано си я застраховал за добра сума.
сори колега за случката.everlastt написа:Благодаря ви колеги за съпричастността, пред бл 319 е открадната. До сега бях при застрахователя , сигнализирах където трябва .Да видим боклуците дали ще се обадят за откуп.И още нещо колеги направете си поне 1-2 блокираовки на колите има шанс да не ги намерят и да се откажат ,аз сега съжелявам че не си направих .
santo_trafficante написа:сори колега за случката.everlastt написа:Благодаря ви колеги за съпричастността, пред бл 319 е открадната. До сега бях при застрахователя , сигнализирах където трябва .Да видим боклуците дали ще се обадят за откуп.И още нещо колеги направете си поне 1-2 блокираовки на колите има шанс да не ги намерят и да се откажат ,аз сега съжелявам че не си направих .
относно блокировките
направете така че като засвири алармата да няма индикация на мигачите.на Г4 дават на късо през мигачите на калниците
Не знам дали тук е мястото, но бих искал да споделя нещо и да отправя един апел:
Преди няколко дни добри приятели ме предупредиха за двама мишока в квартал Изток които пипкали по коли и ми били метнали оче на полото...
И така скъпи ми мишлета, знам ви кои сте, знам къде живеете, знам какви коли карате...
Ако нещо ми се случи с полото независимо дали сте вие или не така ще ви подпаля задниците, че ще си мечтаете да дойде полиция и да ви отърве. Вие си знаете кои сте.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта