Откраднат голф 4

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Сря 13 авг 2008 15:12

Отново, открадната форумна кола !!! :evil:
ей,мамка им и крадливи копеленца!!! Не се спират!!!Знам че четете из форума четете добре че ако ви набарам ръцете до лактите ще ви отрежа.
Съжалявам колега :?
Дано си я застраховал за добра сума.

Последна промяна от GARTNER на Сря 13 авг 2008 18:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 13 авг 2008 15:36

Каквито и блокировки да и сложиш, искат ли да ти вземат колата, нямаш измъкване.
Не мога да разбера колегата по-горе, който се чуди как може да откраднат Голф 4 с 1,6 мотор - брат, те Голф 2 голи като пушки крадат...за части и готово...всички сме ходили по морги, знаем за какви цени иде реч за автомобили от класа на Голф 4. А и много неща трудно се намират...въпреки че с парата отиваш и си готов да платиш.
За каналите за Косово да не говорим...тва е друга тема.

Всякакви коли се крадат на поразия - каско и тва е - няма спасение по друг начин. Интересно как крадците не са се насочили към провинцията - там почти никой няма каско. Баси оптимистите - питам едно чиче с Голф 3 (заедно ги регистрирахме в КАТ Ямбол) - каско ще и правиш ли? А - за какво да и правя, вика, те тука не пипат. И повечето от хората в малките градове мислят като него - пък и парици нямат, знаете...всеки иска да кара количка, с екстрички ако може да е (климатиче, ел. пакет), по-нова годинка така... А каско...а - те тука не ги "барат". Чувал съм за бригада крадци на паркинга на Пирогов - там спират много хора от провинцията, които идват да посетят свой близък в болницата. Нямат каско, не се замислят за това въобще, паркират си и са спокойни. А крадците само това чакат - отиват и си пазаруват без пари като пичове.
Аз лично (не че съм най-умен и най-прав де) без каско дори и моя кошник не го изкарвам на улицата. Още в деня на нотариалното прехвърляне си го направих - да е жив и здрав Санто (заради мен и оше едно момче накара маркировчиците да останат след работното си време). :bowdown

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 13 авг 2008 15:41

everlastt написа:Благодаря ви колеги за съпричастността, пред бл 319 е открадната. До сега бях при застрахователя , сигнализирах където трябва .Да видим боклуците дали ще се обадят за откуп.И още нещо колеги направете си поне 1-2 блокираовки на колите има шанс да не ги намерят и да се откажат ,аз сега съжелявам че не си направих .
сори колега за случката.

относно блокировките
направете така че като засвири алармата да няма индикация на мигачите.на Г4 дават на късо през мигачите на калниците

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 13 авг 2008 15:51

santo_trafficante написа:
everlastt написа:Благодаря ви колеги за съпричастността, пред бл 319 е открадната. До сега бях при застрахователя , сигнализирах където трябва .Да видим боклуците дали ще се обадят за откуп.И още нещо колеги направете си поне 1-2 блокираовки на колите има шанс да не ги намерят и да се откажат ,аз сега съжелявам че не си направих .
сори колега за случката.

относно блокировките
направете така че като засвири алармата да няма индикация на мигачите.на Г4 дават на късо през мигачите на калниците

Брат - гадните крадци могат да отворят и запалят която си избереш кола с поглед. Гледах едно филмче по Дискавъри май че беше - могат да ти настръхнат косите...тия са по-напред откъм електроника и инструменти от най-напредничавите технологии, които се използват в най-новите и скъпи коли.
А ако ти харесат колицата - с пътна помощ ще дойдат и ще я вдигнат - няма измъкванйе. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 13 авг 2008 15:54

спор няма така е!
на съседа му го откраднаха с виеща аларма......
та спасение няма!но малко от малко да ги затрудниш
много станаха 4ките части трябват и така.. :twisted:

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Сря 13 авг 2008 16:24

каското ми е за 10700 преди 10 месеца е правено надявам се да ми изплатят сума близка до тази, че що неща сам правил .... поне 2500 сам вложил в тая кола... вече я прежалих важното е да сме живи и здрави.Нова ще си купя за жалост май няма да е VW или Audi.

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 13 авг 2008 16:43

много съжелявам колега и аз съм от младост и доста често чувам за откраднати коли в младост , аз предлагам да направим нещо по въпроса а не да седим с кръстени ръце и да гледаме доло в земята , предлагам да сложим някаде един голф 4 наточен в младост 3 и да седим няколко хора в др коли и да седим да дебнем и се някога ще се хванат на капана и тогава :laser :061: :rocketwhore :074: :083:

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Сря 13 авг 2008 16:52

Добра идея но доста трудно усъществима.С удоволствие ще им обърна носовете и главите.Цяла полиция не може да се справи с тези боклуци а какво остава за 10-ма ентусиасти :(

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

za toka

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 13 авг 2008 17:11

на комшията му откраднаха трабанта(беше го направил муцка с двигател от ТИКО) и външен вид вадеше след 1 година един 4овек спрял с неговото изтупано РЕНДЕ и продава техника втора употреба и комшията ми минава и вижда неговото ЦД ама нищо не казва отива до полицията казва там 4е е видал неговото цд да се продава от 4овек които не познава на самия пазар като 4овека продава електротехника втора ръка отишли те ама ония офеикал(може би го е познал 4е продава крадена стока и 4овека си я е познал)и после полицаите искаха да го обвинят в лъжлива информация така и не дойде тоя ПЕДАЛ ние с комшията го търсихме ама ....... без успех и 4овека прежали колата а до колкото знам му изплатиха парите за трабанта ама не знам какъв е реда но 4овека си е пак с ТРАБАНТ 8)

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Сря 13 авг 2008 17:18

everlastt написа:Добра идея но доста трудно усъществима.С удоволствие ще им обърна носовете и главите.Цяла полиция не може да се справи с тези боклуци а какво остава за 10-ма ентусиасти :(

тя полицията в дъното бе пич...........

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 13 авг 2008 18:10

полицията ако питаш мен е с тях . а кво като сме 5 или 10 ако ги хванем всичко ще си кажат полицията нищо не прави по въпроса и затова има толкова кражби[/img]

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Сря 13 авг 2008 21:02

ох как обичам да троша кокали на такива копеленца.... ама яко! и ако са в този форум крадците да зная че каде ги хвана там им е гроба (ама на място!) !!!! имаче колега наистина съжелявам за случката дано се намери голфито :cry: иначе от полицията не чакай нищо :evil: няма да помогнат :evil:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Сря 13 авг 2008 21:08

А стига бе значе пак открадната кола бах................ цццццц!
Не знам но майка им крадлива !
Да ги хванеш и ........... ! Да не казвам ! Много съжелявам колега ! :(
Тава е гадна случка !

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 13 авг 2008 21:25

Уффф кофти колега :( съжалявам много за случката.
Все повече си мисля, че преди беше по добре.Застраховаш и забравяш някой да ти пипне колата.Сега какво се случва... направо ме е страх да се прибера до БГ с колата както е без каско.
Дано да звъннат, или пък да се намери някакси :?

Потребителски аватар
mimo4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mimo4o » Вто 07 окт 2008 16:26

Не знам дали тук е мястото, но бих искал да споделя нещо и да отправя един апел:
Преди няколко дни добри приятели ме предупредиха за двама мишока в квартал Изток които пипкали по коли и ми били метнали оче на полото...
И така скъпи ми мишлета, знам ви кои сте, знам къде живеете, знам какви коли карате...
Ако нещо ми се случи с полото независимо дали сте вие или не така ще ви подпаля задниците, че ще си мечтаете да дойде полиция и да ви отърве. Вие си знаете кои сте.

На мен колега нощеска в кв. Изток са ми счупили лявото стъкло и са ми свалили MP3-to Sony и cаr kit-а. Имаме вече заподозрени. Ръчичките ще му счупя на въпросния. Не ме е яд за CD-то, ще си купя друго по - хубаво. Много повече ме е яд за разправиите през които ще мина докато си оправя колата. :(

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”