Не сме го видели още на живо,а вече го заклеймихте като грозен.
Също така е важна и практичността и още много други неща.

zdravko_dimitrov1986 написа:На мен пък ми харесва колата. Погледнете колко по ръбат е от четворката, петицата и тройката. Доста повече ъгли има. Важно е да се прави еволюция, а не революция.
Не сме го видели още на живо,а вече го заклеймихте като грозен.
Също така е важна и практичността и още много други неща.
vladikk написа:така,така,така!!!
1. Голфа винаги е бил масова кола. 2-ката сток,а не ГТИ (за който всички говорите,4е е желязна,че е яка и то след тунинг намеса) е пълна и отвратителна боза!!! Ръбата,гадна форма с уникално дървен интериор!!!
Преди около месец когато за последно гледах цените в сайта на един от дилърите на Фолксваген най-евтиния Голф 5 беше за около 29 хил. лв. Голяма промоцияZnajko написа: но сега се продават с голяма отстъпка (моя е за 22 800 лв.).
Ицку® написа:Преди около месец когато за последно гледах цените в сайта на един от дилърите на Фолксваген най-евтиния Голф 5 беше за около 29 хил. лв. Голяма промоцияZnajko написа: но сега се продават с голяма отстъпка (моя е за 22 800 лв.)..
vladikk написа:така,така,така!!!
1. Голфа винаги е бил масова кола. 2-ката сток,а не ГТИ (за който всички говорите,4е е желязна,че е яка и то след тунинг намеса) е пълна и отвратителна боза!!! Ръбата,гадна форма с уникално дървен интериор!!!
2. с 4-ката се възроди някъква идея за подобен дизайн,но все пак ФВ-груп се целят в средния клас потребител.Колата е създадена с цел печалба,все пак!!!
3. Според мен спортните версий,ще са коренно разлчни и тогава ще си говорим пак!!!
Старото SCIROCCO e просто отвратително според мен. А когато погледнем тенденцията в новото автомобило строене,става ясно,4е и новият Голф трябва да е в крака с тях....Неизбежно,но факт!!!
4.Лично на мен 6-цата донякъде ми харесва,но има и много за дялане
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта