Какво ще кажете за МК 6 ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пет 08 авг 2008 8:38

На мен пък ми харесва колата. Погледнете колко по ръбат е от четворката, петицата и тройката. Доста повече ъгли има. Важно е да се прави еволюция, а не революция.
Не сме го видели още на живо,а вече го заклеймихте като грозен.
Също така е важна и практичността и още много други неща. :wink:

golfabitch
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfabitch » Пет 08 авг 2008 9:10

zdravko_dimitrov1986 написа:На мен пък ми харесва колата. Погледнете колко по ръбат е от четворката, петицата и тройката. Доста повече ъгли има. Важно е да се прави еволюция, а не революция.
Не сме го видели още на живо,а вече го заклеймихте като грозен.
Също така е важна и практичността и още много други неща. :wink:

+ това че няма да е такъв какъвто е на снимките а ще има малка разлика

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Вто 12 авг 2008 20:35

ако някои има някакви нови снимки да ги посте тука плс !

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Сря 13 авг 2008 10:46

така,така,така!!!

1. Голфа винаги е бил масова кола. 2-ката сток,а не ГТИ (за който всички говорите,4е е желязна,че е яка и то след тунинг намеса) е пълна и отвратителна боза!!! Ръбата,гадна форма с уникално дървен интериор!!!

2. с 4-ката се възроди някъква идея за подобен дизайн,но все пак ФВ-груп се целят в средния клас потребител.Колата е създадена с цел печалба,все пак!!!

3. Според мен спортните версий,ще са коренно разлчни и тогава ще си говорим пак!!!
Старото SCIROCCO e просто отвратително според мен. А когато погледнем тенденцията в новото автомобило строене,става ясно,4е и новият Голф трябва да е в крака с тях....Неизбежно,но факт!!!

4.Лично на мен 6-цата донякъде ми харесва,но има и много за дялане :wink:

Потребителски аватар
toshev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toshev » Чет 14 авг 2008 8:43

Лично на мен ми допада много! Дизайна е изчистен и прост! Точно по мой вкус, не харесвам изчанчени космически кораби, които се набиват на очи и след 3-4 години са демоде! Ако имах възможност, с удовоствие бих си взел 6-ца!

....смятам че и другите, дето поддържат мнение че старите Голф са по хубави, с удоволствие ще ги сменят....ама нали гроздето е кисело.....
....пък какво им харесвате на 2-ките? Като минеш повече от 500 км за ден от вирене на главата да видиш пътя над дървения гардероб сложен вместо табло, оставаш без вратни жили...
Нищо лично, просто ми се е случвало!

Потребителски аватар
Godzy84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Godzy84 » Сря 03 сеп 2008 17:01

На мен ми допада колата, а и с времето сигурно ще свикна с дизайна и ще ми харесва повече :D

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Сря 03 сеп 2008 17:04

vladikk написа:така,така,така!!!

1. Голфа винаги е бил масова кола. 2-ката сток,а не ГТИ (за който всички говорите,4е е желязна,че е яка и то след тунинг намеса) е пълна и отвратителна боза!!! Ръбата,гадна форма с уникално дървен интериор!!!

Двойката и сток версия (хаха незнам ГТИ какво толкова има от сток версията освен двигателя, хъх може би табелките ГТИ) си има широки брони,2 или 4 фара, бели мигачи и тн. Не се изказвай неподготвен ,защото просто е смешно.

Последна промяна от Gigabyte на Сря 03 сеп 2008 22:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Znajko
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот Znajko » Сря 03 сеп 2008 22:27

Колеги, имам над 100 000 км на Голф 5 (служебна) и имам над 20 000 км на Голф 4 (лична) и твърдя, че имам ОПИТ с поколенията... Това, което се появява като "Голф 6" е просто логичен ъпгрейд на Голф 5, която още няма 5 години цикъл. Няма толкова здрав нов автомобил, колкото Голф 5!!! ФВ могат единствено да го доразвият в посока качество и мотори, но като концепция Голф 5 (преди седмица си поръчах нов :D ) си е един от най-съвременните като идеи автомобил в класа. Голф 6 ще е с около 750 лв. по-скъп като база от Голф 5, но сега се продават с голяма отстъпка (моя е за 22 800 лв.).

Много ми харесва и предвиждам светло бъдеще на фейса на Голф 5, наречен за благозвучие "Голф 6" :wink:

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Re: re

Мнениеот Ицку® » Сря 03 сеп 2008 23:16

Znajko написа: но сега се продават с голяма отстъпка (моя е за 22 800 лв.).
Преди около месец когато за последно гледах цените в сайта на един от дилърите на Фолксваген най-евтиния Голф 5 беше за около 29 хил. лв. Голяма промоция :shock .

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: re

Мнениеот GARTNER » Чет 04 сеп 2008 0:59

Ицку® написа:
Znajko написа: но сега се продават с голяма отстъпка (моя е за 22 800 лв.).
Преди около месец когато за последно гледах цените в сайта на един от дилърите на Фолксваген най-евтиния Голф 5 беше за около 29 хил. лв. Голяма промоция :shock .

Znajko нещо си в грешка с цените на голф 5 такава цена няма 22800лв. каквито и отстъпки да ти направят
аз от една седмица вися в магазина в Бургас и най ниската цена е 28886лв за голф 5 1.4 80кс
и аз си го поръчах голф 5 ама не за 22800лв а за 33158лв.
малко инфо има промоция при всички дилъри на vw golf от ценовата ли всички цени са с 1000лв надолу
Така че нещо се опитваш да даваш грешна информация
:dummy:
http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/965/1797050937.JPG
http://www.volkswagen.bg/files/bg/downl ... 012008.pdf

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 04 сеп 2008 13:56

Много ми харесва 6така :) ех... кога ли ще караме такива :roll:

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Чет 04 сеп 2008 17:09

neon написа:Харесва ми! Отпред SCIROCCO, отзад TOUAREG, посредата -GOLF 5!
посредата -GOLF 5 и-GOLF 4 .Трябва да се види на живо...

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Чет 04 сеп 2008 17:28

Отзад малко на hondio ми мяза :roll:

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Чет 04 сеп 2008 19:22

Хубавка си е колицата ве хора, не й търсете кусури само.. Това все пак не трябва да е луксозна кола, т.е. няма как дизайнът да е нещо кой знае колко грабващо..

Иначе със сигурност на живо няма да е толкова яка като на снимките, но все пак.. Пък и на голфовете дизайна никога не им е бил най-голямото предимство :P

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Чет 04 сеп 2008 19:31

vladikk написа:така,така,така!!!

2. с 4-ката се възроди някъква идея за подобен дизайн,но все пак ФВ-груп се целят в средния клас потребител.Колата е създадена с цел печалба,все пак!!!

3. Според мен спортните версий,ще са коренно разлчни и тогава ще си говорим пак!!!
Старото SCIROCCO e просто отвратително според мен. А когато погледнем тенденцията в новото автомобило строене,става ясно,4е и новият Голф трябва да е в крака с тях....Неизбежно,но факт!!!

4.Лично на мен 6-цата донякъде ми харесва,но има и много за дялане :wink:

колега съвсем си се объркал,
2ката на фона на автомобилите от своето време изглежда доста прилично, все пак е ъпгрейд на 1чката, която си е с италиянски дизайн.
голямата промяна в дизайнерската концепция не идва при 4ката, при мк 3, въпреки че 3ката е с железа на по-старото поколение, дизайна е доста по заоблен и май това са двете поколения които се отличават най-много. мк4 е логично продължение на 3 без никакви изненади. за старото широко не коментирам, въпрос на вкус

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”