Осветление на багажника

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Marto
Автомобил:
Двигател:

Осветление на багажника

Мнениеот Marto » Пет 15 авг 2008 22:24

Колега имате ли представа каде точно се намира бутона на багажника който пуска плафона на багазника (така го обясних че никой не разбра) става въпрос за Поло 96г 6н1

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пет 15 авг 2008 22:28

В бравата на вратата на багажника :idea: . Тя се нарича микроконтактна брава.

Потребителски аватар
Marto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto » Пет 15 авг 2008 22:33

Колега мерси за бързия отговор. Проблема ми е че на плафона нещо му се изгуби масата и си мислех утре първо там да проверя, ако имаш други идей винаги са добре дошли

Потребителски аватар
Marto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto » Нед 17 авг 2008 21:58

Проблема е решен както си мислех от бравато не даваше хубав контакт .

:lock:

Потребителски аватар
lexx2002
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lexx2002 » Пон 18 авг 2008 15:34

А аз мога ли да попитам къде се намира този плафон в багажника.Аз досега не съм имам никаква светлинка в багажното отделение и много ме дразни това.

Мерси за отговора предварително

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Пон 18 авг 2008 16:33

Плафона е от лявата страна като стойш срещу отворения багажник някъде под пласмасовата кора, поне при мен е там :)

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Пон 18 авг 2008 20:02

и при мен е от ляво,има си гнезденце за него, но не свети ;),свалях кората на 3та врата чистих куплунзите по веригата(този в средата на вратата имаше към 6v),този зад бравата нямаше напрежение :roll: ,този на самото плафонче също нямаше ток на него,
ако някой може-да сподели тънки моменти

milenhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milenhristov » Съб 23 авг 2008 19:07

прекъсвача който е на бравата на багажника затваря веригата чрез минуса така че не би трябвало да имаш напрежение там на мен ми беше счупена буксата и си пуснах едно копче като за аларма също така нямах и лампичка с плафон но на практикер има страхотни с функция и да си я изкл когато искаш та който няма лампа на практикер супер свети

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Нед 24 авг 2008 10:02

milenhristov написа:прекъсвача който е на бравата на багажника затваря веригата чрез минуса така че не би трябвало да имаш напрежение там на мен ми беше счупена буксата и си пуснах едно копче като за аларма също така нямах и лампичка с плафон но на практикер има страхотни с функция и да си я изкл когато искаш та който няма лампа на практикер супер свети

искаш да кажеш че куплунгът на бравата ти е бил счупен и си го заменил с копче там и от там го пускаш и гасиш :wink: ,при мен е здрав мисля само дето беше пълен с грез а и другите куплунзи по веригата бяха окислени,
тази ли гумена тапичка която се вижда на отворен багажник в ключалката трябва да е ключът дет затваря веригата-явно е попрецакан при мен
П.С. дали тази тапичка има нещо общо с това че третата ми врата не се затваря плътно и от веднъж а ми ако не я тресна по силно само си отскача в долно положение и трябва пак да я засиля,пантите изглеждат затегнати :roll:

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Пон 25 авг 2008 12:03

pe_aps написа:П.С. дали тази тапичка има нещо общо с това че третата ми врата не се затваря плътно и от веднъж а ми ако не я тресна по силно само си отскача в долно положение и трябва пак да я засиля,пантите изглеждат затегнати :roll:

някой да има същите оплаквания ?

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Пон 25 авг 2008 12:55

Май трябва да се регулира ключалката за да се оправи затварянето.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пон 25 авг 2008 13:25

pe_aps написа:
pe_aps написа:П.С. дали тази тапичка има нещо общо с това че третата ми врата не се затваря плътно и от веднъж а ми ако не я тресна по силно само си отскача в долно положение и трябва пак да я засиля,пантите изглеждат затегнати :roll:

някой да има същите оплаквания ?

Аз имах проблем със старото поло. Центровах-центровах бравата (както и онази пишка на която се закача като се затвори вратата ) и после развих болтовете на пантите на задната врата и така съвсем лекичко ги мръднах и пак ги затегнах. Така нещата се оправиха. Като дадеш съвсем леко отклоненио от пантите, при бравата отклонението става голямо

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Пон 25 авг 2008 18:59

всичко ще бъде пробвано :!: ,мерси :wink:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”