Осветление на багажника
- Marto
- Автомобил:
- Двигател:
Осветление на багажника
Колега имате ли представа каде точно се намира бутона на багажника който пуска плафона на багазника (така го обясних че никой не разбра) става въпрос за Поло 96г 6н1
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
-
milenhristov
- Автомобил:
- Двигател:
прекъсвача който е на бравата на багажника затваря веригата чрез минуса така че не би трябвало да имаш напрежение там на мен ми беше счупена буксата и си пуснах едно копче като за аларма също така нямах и лампичка с плафон но на практикер има страхотни с функция и да си я изкл когато искаш та който няма лампа на практикер супер свети
milenhristov написа:прекъсвача който е на бравата на багажника затваря веригата чрез минуса така че не би трябвало да имаш напрежение там на мен ми беше счупена буксата и си пуснах едно копче като за аларма също така нямах и лампичка с плафон но на практикер има страхотни с функция и да си я изкл когато искаш та който няма лампа на практикер супер свети
искаш да кажеш че куплунгът на бравата ти е бил счупен и си го заменил с копче там и от там го пускаш и гасиш
тази ли гумена тапичка която се вижда на отворен багажник в ключалката трябва да е ключът дет затваря веригата-явно е попрецакан при мен
П.С. дали тази тапичка има нещо общо с това че третата ми врата не се затваря плътно и от веднъж а ми ако не я тресна по силно само си отскача в долно положение и трябва пак да я засиля,пантите изглеждат затегнати
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
pe_aps написа:pe_aps написа:П.С. дали тази тапичка има нещо общо с това че третата ми врата не се затваря плътно и от веднъж а ми ако не я тресна по силно само си отскача в долно положение и трябва пак да я засиля,пантите изглеждат затегнати
някой да има същите оплаквания ?
Аз имах проблем със старото поло. Центровах-центровах бравата (както и онази пишка на която се закача като се затвори вратата ) и после развих болтовете на пантите на задната врата и така съвсем лекичко ги мръднах и пак ги затегнах. Така нещата се оправиха. Като дадеш съвсем леко отклоненио от пантите, при бравата отклонението става голямо
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”