Ами аз не бързам да ликувам много, но и не ставаше дума за оправяне на голфа, ами бях блокирал колегата
radotom по погрешка и това имах предвид. Аз запоявах букса, но тази която запоих аз беше от дясната страна на карбуратора. Отначало прекъсваше, после установих, че като извадя буксата с кабели (отляво на карбуратора, точно над онази букса с гумен маншет, за която приказваш) на канистер клапана от клапана и оборотите се стабилизират. Още изследвания ще правя понеже отначало като я карах си вървеше нормално без да прекъсва, но като подадеш газ и тогава прекъсваше леко, но на връщане този проблем не го правеше

незнам какво му става на този своенравен немец. Мисля да го проверя, но става дума, че нещата явно са навързани, тъй като когато беше скъсана буксата колата направо се давеше, и дори едва я изкарах от гаража - на няколко пъти беше на път да угасне, тъй като е малко нагорнище. Въпросната скъсана букса която се намира отдясно на карбуратора влиза в нещо като клапан, в който влиза тръбичка от тази канистър клапа. Затова считам, че проблема е там, най много да има и скъсан тампон на карбуратора към колекторните тръби, но това не мисля че е проблем да се смени, тъй като карбуратора няма да се наложи да се разстройва. Не бих казал че съм я оправил, тъй като съм още на позиция следене, но благодарение на доста ваши добри идеи и плодотворни разговори горе долу считам че зная какво трябва да изследвам, така че мисля че темата не е още за приключване.
Много ви благодаря колеги, благодаря за ценните ви съвети !
Поздрави на всички