Привет отново. Какви ги свърших! Ами ходих, че беше спешно в един известен сервиз или по точно верига сервизи...Ами оня чиляк нали каза, че колата вървела като самолет, въпреки, че е слаб мотора, въпреки, че е комби...Абе много вървяла. Набутах се за диагностика....

Нищо. Всичко било в ред...Отивам да я взема. Тръгвам, излизам на улицата, давам газ, има мощност, газ - дърпа си както преди, НО. НО, нещо не е наред. Съединителя отделя горе високо...Викам си дали не съм забелязал да е било така...Карах няколко километра...Съединителя не ми харесва...Газ обратно в сервиза и им викам, ей чиляци колата не ми харесва. Съединителя е. Те, не, та не. Ето човека карал само Ауди и Фолксваген и ги разбира нещата...Цяла лекция ми изнесе къде отделя, неизносен и къде износен съединител...Писна ми и си тръгнах...Ааааа преди това ми обявиха цена на съединителя 300 лева и ремонт 180 лева...

Вносители били. А в един магазин ми казаха за същия съединител 228 лева...

Няма да споменавам за да не правя реклама...Тръгнах си с кофти настроение....Звъннах няколко телефона и шурека пришпори негов познат да я погледне...Отидох при него. Направихме теста с ръчната и оборотите...Ми човека си каза - съединителя боксува и няма да стигнеш до морето. А ония преди половин час се кълняха, че съединителя е слънце и ще ми изкара още много...Оставих му я. Нямах начин. Днес се чухме и ми каза, че съм го препекъл и е заминал и лагера...Нямало е как да стигна до морето а е щял да ме остави някъде по пътя...Разсмърдяло се в целия гараж на гнусотий....Та съединител...Валео 268 лева и ремонт.....Абе кеф...Дано да ида и до "грънчарите" да ми кажат какво ми боботи под колата....Ами оказа се съединител...Като мина и на другото място ще дам последни отзиви...За сега е това...
Поздрави