lucifer_pl написа:точно в тая част на околовръстното лятото с 40 км минах преез дупка и счупих двете десни джанти и идват полицайте дая пишат протокол за ДЗУ то и ми викат требва да пишем акт за 300 лви аз питам що че съм си счупил колата? и той несъображение с пътната настилка ма отнесе 10 лв на ръка мама му стара кара ме да ходим да гледаме дупката
после пътна помощ абе ....
прецакали си те пич. да ти пишат акт, имат известно право, но няма да издържи в съда. а за 300 лева си е смях, то алкохол е толкова. май само си чешем езиците, щото всички ругаем, пожелаваме им разни работи обаче всички си купуваме винетки. аз се надявах това правителство да не издържи до след нова година, обаче се оказва, че българите сме абсолютни гьотверени: цигарите вдигнаха с 40%, алкохола го вдигнаха с не знам колко, горивата ни са по-скъпи отколкото в САЩ, здравната ни система и уредба няма да коментирам, сега ще трябва да си вземаме 3 дена отпуска за да си направим задължителните ПЛАТЕНИ изследвания, застраховки си плащаме, пък не ни изплащат щетите, пътищата .... абе просто трябва да погледнем гърците какво правят като им кажат, че ще увеличават работния ден с половин час, но това няма да стане в Б-я