Малко снимки и на моят АБФ ... (проектът е завършен)!!
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
джантата и окачването правят колата ...
съгласен съм с "Гигабайт" в момента и аз си правя колата и съм избрал 1 цвят вече ... нзн какъв ще е на Колегата но моя е от Играта НФС Ъндърграунд 2 от Металиците , обаче незнаех дали ще отива на Голфа ми ... като стане колата ( да се надявам че ще стане добре ) ще сложа и аз няколко снимки с това каква е била , и каква е станала . Но до тогава има още време ... но малко като си представа , мисля че крайния резултат ще е отличен ( да се надяваме де ) ... колега , УСПЕХ и от мен с проекта , и да знаеш ... правиго с вкус , за да няма после 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Gigabyte колега джантата щом съм я сложил значи ми е харесала и твоето мнение не ме вълнува много ... на твоята кола като искаш си сложи джанти от картинг може по да ти харесват.
Укачването е купено не съм го сменял още като стане готова ще я смъкна ... но все пак няма да е на 1 пръст от земята ти ако си мераклия да правиш брони всяка седмица аз несъм.
Укачването е купено не съм го сменял още като стане готова ще я смъкна ... но все пак няма да е на 1 пръст от земята ти ако си мераклия да правиш брони всяка седмица аз несъм.

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
musashipower написа:Gigabyte колега джантата щом съм я сложил значи ми е харесала и твоето мнение не ме вълнува много ... на твоята кола като искаш си сложи джанти от картинг може по да ти харесват.
аз лично мисля , че България е държавата в която много снижените коли неса за предпочитане ( Много дупки много нещо) излишни пари за поправяне после според мен ... и все пак , въпрос на вкус

- _ST_
- Автомобил:
- Двигател:
Изразявам лично мнение което не е забранено ... джантите също не ми харесватmusashipower написа:stanilcho колега ако искаш да махна вратите предния и задмия капак и джантите ко ще кажеш![]()
така си ми харесва колата така сам си я направил които не я харесва да не я гледа
аз пък не съм такъв фен на "изчистения" тунинг тоест едни ангелски очи едно намръщване и някакви джанти ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Gigabyte написа:Еми бате затова се оставят и правят леки промени по оригиналните брони ,защото те 1во най-добре изглеждат на колата и 2ро ,че са изключително здрави и може да ги караш и на 1пръст(примери бол из форума)
лъжеш се колега има еластификатори който се слагат като се прават брониите (от стъклопласт ) .... мойта предната на 2-ката така я правихме и вече 2-ри път събирам мрежата на 2 и жула боята ама бронията не се чупи просто трябва да знаеш как да я направиш ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
xaxa и на мен взе да ми става интересно честно казано ...
ZeroCool ти пък в това отношение най-малко имаш право да се обаждаш, погледни си първо твоята кола на кво прилича и тогава говори глупости, все едно е собственост на някой калтински цигани
бронята и маската ако не се лъжа няма как да не са криви при положение че са само наложени не са хванати с болтовете все още...

ZeroCool ти пък в това отношение най-малко имаш право да се обаждаш, погледни си първо твоята кола на кво прилича и тогава говори глупости, все едно е собственост на някой калтински цигани

бронята и маската ако не се лъжа няма как да не са криви при положение че са само наложени не са хванати с болтовете все още...

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
musashipower написа:...
Абе колега,ама нещо много си обидчив!Ако не си искал критики да не си си пускал колата всички да ти я гледат.Нормално е всеки човек да си има собствен вкус и както на теб ти харесва точно този вид на колата,така и на много други не им харесва-това е нещо нормално.Така че това един от рисковете при пускането на подобна тема-винаги има критики,но единствените критики които са допустими са градивните.А ако не искаш да слушаш никакви критики (какато всъщност,май стоят нещата) кажи някой мод да ти изтрие темата и готово
А сега да кажа моето мнение за колата-броните ми допадат,особено задната.Не е като тези които виждаме на всички Голфове,а не са и толкова крещящи.Не може всеки да е със сток броня с широк нож.Но тоя спойлер на тавана и тая бутафория на предния капак,направо ме съсипват.Една кола която се прави има задължително нужда от окачване,иначе се губи всякакъв ефект.
Това е моето лично мнение.Щом ти харесва колата така-карай си я със здраве.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Дашо написа:musashipower написа:...
Абе колега,ама нещо много си обидчив!Ако не си искал критики да не си си пускал колата всички да ти я гледат.Нормално е всеки човек да си има собствен вкус и както на теб ти харесва точно този вид на колата,така и на много други не им харесва-това е нещо нормално.Така че това един от рисковете при пускането на подобна тема-винаги има критики,но единствените критики които са допустими са градивните.А ако не искаш да слушаш никакви критики (какато всъщност,май стоят нещата) кажи някой мод да ти изтрие темата и готово
А сега да кажа моето мнение за колата-броните ми допадат,особено задната.Не е като тези които виждаме на всички Голфове,а не са и толкова крещящи.Не може всеки да е със сток броня с широк нож.Но тоя спойлер на тавана и тая бутафория на предния капак,направо ме съсипват.Една кола която се прави има задължително нужда от окачване,иначе се губи всякакъв ефект.
Това е моето лично мнение.Щом ти харесва колата така-карай си я със здраве.

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musashipower написа:..:
колега,не знам кое само е наложено както казваш, но всичко по предницата е криво до безобразие...тва дето сте го садили в/у старата броня,лайсната,капака,въздухо-нещото...всички детайли по които е работено са криви и съм сигурен че така ще си останат,защото ти явно не ги виждаш..майстора ти също(вземи му подари една ролетка).вместо да се засягаш,по-добре се вслушвай в съветите които получаваш тук,защото много хора са извървели тоя път отдавна и имат какво да ти кажат.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
musashipower написа:xaxa и на мен взе да ми става интересно честно казано ...![]()
ZeroCool ти пък в това отношение най-малко имаш право да се обаждаш, погледни си първо твоята кола на кво прилича и тогава говори глупости, все едно е собственост на някой калтински цигани![]()
По моята кола не е правено кой знае какво откакто е взета, просто нямам времето да се занимавам с нея.......така че тоя коментар ще го прескоча просто.........
пък и .............