Малко снимки и на моят АБФ ... (проектът е завършен)!!

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Съб 23 авг 2008 21:47

За мен това си е гавра ,пак го повтярям ,джантата и окачването правят колата ,а ти нито джанта не си сложил като хората ,пък окачването го държиш по-високо от на дядо ми джугана.... Тунинг се прави с компромиси ,ако не искаш по-добре въобще не я почвай...

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 23 авг 2008 23:01

джантата и окачването правят колата ... :да: съгласен съм с "Гигабайт" в момента и аз си правя колата и съм избрал 1 цвят вече ... нзн какъв ще е на Колегата но моя е от Играта НФС Ъндърграунд 2 от Металиците , обаче незнаех дали ще отива на Голфа ми ... като стане колата ( да се надявам че ще стане добре ) ще сложа и аз няколко снимки с това каква е била , и каква е станала . Но до тогава има още време ... но малко като си представа , мисля че крайния резултат ще е отличен ( да се надяваме де ) ... колега , УСПЕХ и от мен с проекта , и да знаеш ... правиго с вкус , за да няма после :horror:

musashipower
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musashipower » Съб 23 авг 2008 23:15

Gigabyte колега джантата щом съм я сложил значи ми е харесала и твоето мнение не ме вълнува много ... на твоята кола като искаш си сложи джанти от картинг може по да ти харесват.
Укачването е купено не съм го сменял още като стане готова ще я смъкна ... но все пак няма да е на 1 пръст от земята ти ако си мераклия да правиш брони всяка седмица аз несъм. :twisted:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 23 авг 2008 23:20

musashipower написа:Gigabyte колега джантата щом съм я сложил значи ми е харесала и твоето мнение не ме вълнува много ... на твоята кола като искаш си сложи джанти от картинг може по да ти харесват.
Укачването е купено не съм го сменял още като стане готова ще я смъкна ... но все пак няма да е на 1 пръст от земята ти ако си мераклия да правиш брони всяка седмица аз несъм. :twisted:

аз лично мисля , че България е държавата в която много снижените коли неса за предпочитане ( Много дупки много нещо) излишни пари за поправяне после според мен ... и все пак , въпрос на вкус :да:

Потребителски аватар
_ST_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _ST_ » Съб 23 авг 2008 23:44

musashipower написа:stanilcho колега ако искаш да махна вратите предния и задмия капак и джантите ко ще кажеш :evil:
така си ми харесва колата така сам си я направил които не я харесва да не я гледа :D
аз пък не съм такъв фен на "изчистения" тунинг тоест едни ангелски очи едно намръщване и някакви джанти ...
Изразявам лично мнение което не е забранено ... джантите също не ми харесват :wink: и не приемай едно мнение толкова на вътре :?

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Съб 23 авг 2008 23:44

Еми бате затова се оставят и правят леки промени по оригиналните брони ,защото те 1во най-добре изглеждат на колата и 2ро ,че са изключително здрави и може да ги караш и на 1пръст(примери бол из форума)

musashipower
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musashipower » Нед 24 авг 2008 0:02

ми колега въпрос на вкус е попринцип на мен лично не ми харесват оригиналните брони и затова ги смених а на 1 пръс от земята може да караш ако не си в БГ обаче ...за наще пътища трактори или всяка седмица прави брони

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Нед 24 авг 2008 1:06

Gigabyte написа:Еми бате затова се оставят и правят леки промени по оригиналните брони ,защото те 1во най-добре изглеждат на колата и 2ро ,че са изключително здрави и може да ги караш и на 1пръст(примери бол из форума)

лъжеш се колега има еластификатори който се слагат като се прават брониите (от стъклопласт ) .... мойта предната на 2-ката така я правихме и вече 2-ри път събирам мрежата на 2 и жула боята ама бронията не се чупи просто трябва да знаеш как да я направиш ... :да:

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Нед 24 авг 2008 2:08

Аз така като гледам от снимките, или маската кривуличи много или бронята, и тва ми хваща окото, иначе кои квито иска брони да си слага, мрежи, лампички, зарчета на огледалото за обратно виждане, лепенки дето да приличат на отвори.....все ми е тая, нека е грозно ма поне да е като хората

musashipower
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musashipower » Нед 24 авг 2008 9:48

xaxa и на мен взе да ми става интересно честно казано ... 8)
ZeroCool ти пък в това отношение най-малко имаш право да се обаждаш, погледни си първо твоята кола на кво прилича и тогава говори глупости, все едно е собственост на някой калтински цигани :shock
бронята и маската ако не се лъжа няма как да не са криви при положение че са само наложени не са хванати с болтовете все още... :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 24 авг 2008 10:22

musashipower написа:...

Абе колега,ама нещо много си обидчив!Ако не си искал критики да не си си пускал колата всички да ти я гледат.Нормално е всеки човек да си има собствен вкус и както на теб ти харесва точно този вид на колата,така и на много други не им харесва-това е нещо нормално.Така че това един от рисковете при пускането на подобна тема-винаги има критики,но единствените критики които са допустими са градивните.А ако не искаш да слушаш никакви критики (какато всъщност,май стоят нещата) кажи някой мод да ти изтрие темата и готово
А сега да кажа моето мнение за колата-броните ми допадат,особено задната.Не е като тези които виждаме на всички Голфове,а не са и толкова крещящи.Не може всеки да е със сток броня с широк нож.Но тоя спойлер на тавана и тая бутафория на предния капак,направо ме съсипват.Една кола която се прави има задължително нужда от окачване,иначе се губи всякакъв ефект.
Това е моето лично мнение.Щом ти харесва колата така-карай си я със здраве.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 24 авг 2008 11:45

Дашо написа:
musashipower написа:...

Абе колега,ама нещо много си обидчив!Ако не си искал критики да не си си пускал колата всички да ти я гледат.Нормално е всеки човек да си има собствен вкус и както на теб ти харесва точно този вид на колата,така и на много други не им харесва-това е нещо нормално.Така че това един от рисковете при пускането на подобна тема-винаги има критики,но единствените критики които са допустими са градивните.А ако не искаш да слушаш никакви критики (какато всъщност,май стоят нещата) кажи някой мод да ти изтрие темата и готово
А сега да кажа моето мнение за колата-броните ми допадат,особено задната.Не е като тези които виждаме на всички Голфове,а не са и толкова крещящи.Не може всеки да е със сток броня с широк нож.Но тоя спойлер на тавана и тая бутафория на предния капак,направо ме съсипват.Една кола която се прави има задължително нужда от окачване,иначе се губи всякакъв ефект.
Това е моето лично мнение.Щом ти харесва колата така-карай си я със здраве.

:да:

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Нед 24 авг 2008 11:48

musashipower написа:..:

колега,не знам кое само е наложено както казваш, но всичко по предницата е криво до безобразие...тва дето сте го садили в/у старата броня,лайсната,капака,въздухо-нещото...всички детайли по които е работено са криви и съм сигурен че така ще си останат,защото ти явно не ги виждаш..майстора ти също(вземи му подари една ролетка).вместо да се засягаш,по-добре се вслушвай в съветите които получаваш тук,защото много хора са извървели тоя път отдавна и имат какво да ти кажат.

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Нед 24 авг 2008 12:16

колега оправи кривините и махни рафта за буркани и колата ще стане кукла. просто не бързай да боядисваш щото после ще е късно за поправки.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Нед 24 авг 2008 21:55

musashipower написа:xaxa и на мен взе да ми става интересно честно казано ... 8)
ZeroCool ти пък в това отношение най-малко имаш право да се обаждаш, погледни си първо твоята кола на кво прилича и тогава говори глупости, все едно е собственост на някой калтински цигани :shock
бронята и маската ако не се лъжа няма как да не са криви при положение че са само наложени не са хванати с болтовете все още... :wink:

По моята кола не е правено кой знае какво откакто е взета, просто нямам времето да се занимавам с нея.......така че тоя коментар ще го прескоча просто.........

пък и .............

Изображение

Върни се в “Оптичен тунинг”