сещам се в началото като ме пита за сенника

alpine написа:незащо си решил да слагаш тези грозни пласмаси
не се занимавай с тях
колегааа.....из4акай да изсъхне пластофикса деbaivan написа:Не е тайна разбирасеНе съм го купувал, подарък ми е и незнам от каде е взет. Имам два такива чисто нови са, единия сигурно ще го продам защото се явява излишен, само да разбера какви пари върви.
А сега да попитам нещо - Не е ли нормално да може да се пръска филер в/у пластофикс, защото когато го праснах и засахна филера се нацъфтя и започна да се бели като йовка. Става въпрос за веждите които правя сега.
r_tuning написа:колегааа.....из4акай да изсъхне пластофикса деbaivan написа:Не е тайна разбирасеНе съм го купувал, подарък ми е и незнам от каде е взет. Имам два такива чисто нови са, единия сигурно ще го продам защото се явява излишен, само да разбера какви пари върви.
А сега да попитам нещо - Не е ли нормално да може да се пръска филер в/у пластофикс, защото когато го праснах и засахна филера се нацъфтя и започна да се бели като йовка. Става въпрос за веждите които правя сега.като дръпне тогава пръскай каквото и да е...
baivan написа:..... А и друго - човека който го продава казва, че нямало да стане на абс-а щото на единичката мотора не бил с хидравлични повдигачи а с пулове. Е че хубаво де, той вала кво го интересува какво натиска, дали хидравличните повдигачи или пуловетеКак мислите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта