Здравейте, колеги!
Онзи ден ми пристигна парктроника, но цвета на сензорите е черен, а моята кола е сива. Интересува ме дали ще е проблем ако си поръчам ноя с цвета на колата ми да боядисам сензорите с мъничка четчица? и кое трябва да пазя за да не разваля сензитивността им? мерси предварително
Боядисване на парктроник
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
значи пише:
"It is suggested not painting the surface of the sensors by yourself, too thik or uneven painting may affect the sensitivity of the sensors."
това си го превеждам, че не е препоръчително да си го боядисвам сам, защото много дебелото или неравномерно боядисване може да окаже влияние на сензитивността (не се сещам бг думата) но е ясно за ко става дума...но пак не ми е ясно става ли да се боядиса или не? нека компетентните да кажат
"It is suggested not painting the surface of the sensors by yourself, too thik or uneven painting may affect the sensitivity of the sensors."
това си го превеждам, че не е препоръчително да си го боядисвам сам, защото много дебелото или неравномерно боядисване може да окаже влияние на сензитивността (не се сещам бг думата) но е ясно за ко става дума...но пак не ми е ясно става ли да се боядиса или не? нека компетентните да кажат
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Колега, причината да си слагам парктроник е не, че не мога да си паркирам колата, а от това че ме е страх като си използвам огледалата понякога пропускаш да видиш. я куче, я недай си Боже дете!!! а като имаш парктроник веднага записква и инстинктивно скачаш на спирачките...това е причината поради която си слагам...еми ще ги боядисвам пък да видим! Мерси за отговорите
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stenly_m написа:Колега, причината да си слагам парктроник е не, че не мога да си паркирам колата, а от това че ме е страх като си използвам огледалата понякога пропускаш да видиш. я куче, я недай си Боже дете!!! а като имаш парктроник веднага записква и инстинктивно скачаш на спирачките...това е причината поради която си слагам...еми ще ги боядисвам пък да видим! Мерси за отговорите
Колега има и друг вариянт

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”