Формула 1, сезон 2008
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кими днес направо ме вбеси. Толкова неконцентриран не съм го виждал отдавна. Да не говорим, че не си направи прецизно настройките на болида и от там губеше много във втори сектор. След това вече и това което се случи в бокса беше резултат от липсата на достатъчна концентрация и опита да извлече максимума от това така или иначе загубено състезание. При най-доброто стечение на обстоятелствата щеше да е трети, по-вероятно четвърти, защото питстопа му, при нормално развитие, щеше да е по-бърз от този на Ковалайнен. Но това е спортът, дано да се вземе в ръце и да е малко по-агресивен и концентриран. Напоследък му стана навик да губи по една позиция на старта, а това определено не е от полза. Да се надяваме на успех в Белгия.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кими започна хептем да се шмати...
Имам чуството, че сам си гръмна колата, щото много му дойде след като приби и механика...
май ще гледаме друг пилот на негово място догодина
Маса ми беше по-лигав и непостоянен, но след последните 2 състезания, направо си промених мнението за него...
все едно Шумахер е турил маска на Маса... и се е напъхал у болида
Имам чуството, че сам си гръмна колата, щото много му дойде след като приби и механика...
май ще гледаме друг пилот на негово място догодина

Маса ми беше по-лигав и непостоянен, но след последните 2 състезания, направо си промених мнението за него...
все едно Шумахер е турил маска на Маса... и се е напъхал у болида

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Лошото на Маса е, че под напрежение не е толкова перфектен. Ако Хамилтън го беше попритиснал, веднага щеше да пусне жълто на гащите и да направи някоя беля.
Иначе се надявам догодина Кими да се пенсионира и да вземат във ферари някоя млада надъхана риба, като Ветел или Глок
Е баш па у Валенсия.. ако не го беше натиснал.. здрав му кажи..
Логиката на Фераи беше железна.. скорост на правите... там където се изпреварва...

То беше ясно на всички, че баш болид на ферари на тази писта с тези конфигурации няма как да се изревари..
Но поне хвала и на двамца им.. Хамилтън и Маса.. въртяха като обезумяли.. изключително бързи обиколки.. бяха просто с класа над останалите...
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Възможно е човека да се разконцентрирал, толкоз мацки по яхтите и не щеш ли белята стана. Кой знае коя му се надупила и той натиснал яко педала и няма как да не изпуши не човек ами и двигателя на ферари. Ще му дойде и на него времето, всеки има периоди на възход и падение, така е навсякъде, пък и няма да е толкова интересно ако са само двата тима окупират местата. Затова и Кубица се качи на стълбичката за да има разнообразие. Ще видите че от следващия сезон и Тойотата ще напъпли върховете, започват да ставет все по добри. Така е в спорта, няма кой да те държи вечно на върха. Я ги наште на Олимпиадата едвам окретаха с тези 5 медала заедно с Индонезия, аре стига. Скандали, фукни и тем подобни и т.н. Айде 

- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Прави сте колеги за много от нещата...НО да си дам и аз моето мнение....
Аз смятам, че не само Тойота, а и Ред Бул и Хонда и БМВ ще влезнат директно в спора за титлата догодина...Хонда се готвят страшно много за сезона догодина...те са ми много приятно отборче но нещо все им е на карък...все пак друга аеродинамика ще има,която ще увеличи задминаванията до два-три пъти на състезание...ще върнат сликовете...
Но за Кими...аххх Кими....Кими....Точно като в макларън се получава...
Кара момчето...но винаги ще има нещо, което ще го разконцентрира и ще му попречи да достигне върхът...Ние ( макларън
) им го дадохме готов на Ферари...Наистина Маса в момента е по-голям предентент към титлата...но на мен лично този пилот ми е много антипатичен но това е друга тема...прави много грешки, които костваха доста точки на Ферари в началото на сезона...лабав е...като Монтоя...досущ същия...гаден...както и да е...в момента Маса е просто безгрешен...а пък за Кими кво да кажа...има и такъв момент ( спад ) в самочувствието, което виждате докаде довежда...но и аз разбрах, че се е заканил сериозно да ходи при така да ги нарека "безмозъчните пилоти" WRC....финландец...просто си е за там...но пък това, че е загубил доста състезания не трябва да ни довежда на мисълта " тоя вече е ебати тапака..." "тоя изобщо вече не кара" " трябва да го махаме вече"...то не става така...две години-три години ще яде пишки но пък на четвъртата ще стане...наистина ситуацията при Кими е много странна...
Ммммм иде Белгия момци и моми...най-любимата ми писта...просто друга такава няма...там ще бъде много интересно...кофтито само, е че там Ферарита са много бързи и малко съм се понаплашил...
Пожелавам успех на всички фенове, които гледат с интерес този спорт !
Аз смятам, че не само Тойота, а и Ред Бул и Хонда и БМВ ще влезнат директно в спора за титлата догодина...Хонда се готвят страшно много за сезона догодина...те са ми много приятно отборче но нещо все им е на карък...все пак друга аеродинамика ще има,която ще увеличи задминаванията до два-три пъти на състезание...ще върнат сликовете...
Но за Кими...аххх Кими....Кими....Точно като в макларън се получава...
Кара момчето...но винаги ще има нещо, което ще го разконцентрира и ще му попречи да достигне върхът...Ние ( макларън

Ммммм иде Белгия момци и моми...най-любимата ми писта...просто друга такава няма...там ще бъде много интересно...кофтито само, е че там Ферарита са много бързи и малко съм се понаплашил...

Пожелавам успех на всички фенове, които гледат с интерес този спорт !
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
ще стане доста интересна ако наистина Алосо подпише с Ферари
http://clubf1.net/novina.php?n=5303

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Маса с най добро време на тренировките
http://www.clubf1.net/sesia.php?s=270

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”