сваляне на шофъорската кора на вратата b5
сваляне на шофъорската кора на вратата b5
Здравейте, за да сваля копчето за огледалата трябва да сваля цялата шофъорска кора на вратата, може ли някой е който свалял да даде съвет да не изпочупа щипките, как се сваля тая кора какъв е принципа...
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Ми аз наскоро я свалях да си лепя тонколоната. Първо вадиш копчетата за стъклата и централното, отдолу в нищата има 3 болта - кръстати, отдолу на самата врата има още 2 болта (лимбуси), на които не помня размера, развиваш ги и почващ с отверка по ръба, според мен няма начин да не счупиш поне една щипка ( аз даже 3), сваляш гледаш, сменяш и по обратния ред. Само забравих да кажа, че трябва и отдолу лампичката на врата да извадиш предварително и да и откачиш буксата, защото аз намалко да я скъсам. Успех.
П.С Ново копче ли си купувал или от морга? Може ли да кажеш цена?
П.С Ново копче ли си купувал или от морга? Може ли да кажеш цена?
мерси за бързият отговор, копчетата имаш предвид за ел. стъклата те ли се вадят и тези кръстати винтове са под тях за лимбусите знам, след всички винтове и щипки кората май трябва на горе да я избутам нали, а колкото до копчето го строших и мисля да го оправя с щифт както един колега беше изпратил линка със снимките