m15hO написа:Айде и аз да изкажа мойте впечатления от ултра идиотизъм... Значи преди около месец-два беше някъде тръгваме с бащата на гаджето ми на бачкане (така де работих малко при него) та трябваше да закарам една кола до студентски град при което той кара пред мене с личния му автомобил значи колицата която карах беше старичка и имаше малки проблеми как натиснеш леко спирачка гасне като седиш в задръстване трябва едновременно да поддържаш газ и да натискаш спирачка абе кофти работа та тъка и понеже не бяхме и преценили бензина докъде ще ни стигне и тръгнахме аз през цялото време се молех да не ми загасне на кръговото на 4-ти километър и уви какво стана точно там както минах кръговото и прас колата ми изгасна и няма палене хем не искаше да запали хем бензин няма при което отряда за бързо реагиране въжетата и тръгваме да ме дърпа да се измъкнеме от задръстването нали дал съм си аварийки всичко точно при което изядох страшно много псувни и свиркания най-вече от някаква руса кокошка която явно не знаеше на къде беше тръгнала и не мога да разбера защо ами ако на нея се беше случило аз какво съм виновен че се повреди колицата с нищо нали но винаги трябва някой идиот да ти се надува насреща.... просто нямам думи а за засичания и тем подобни вече съм свикнал държавата си ни е такава
Вината ти е в това че си се качил да управляваш техническо неизправно МПС