Winner25 написа:T.Spark написа:...Помислете си преди 20год., защо не се говореше за война по-пътищата и ще видите колко смешно е да искат още стопове. (ако ги искат, де)
Преди 20 години е била съвсем друга работата. Тогава автомобилите са били много по-малко, а пътната мрежа почти същата. Тогава се е карало по-малко, съответно е имало по-малко катастрофи.
Преди двадесет години не само че колите бяха по не двадесет пъти по-малко и но бяха много по-бавни и по-нестабилни и с по-лоши спирачки(поне в бг бяха предимно само руски автомобили). Друг е въпроса,че сега има двадесет пъти повече слабоумни шофьори, които карат постоянно с невероятни скорости, правят невероятни изпреварвания и престроявания и т.н.
Сега по темата. Не мисля, че някои ще го збърка чак толкова едно тънко трето стопче в горната част на задния прозорец. Нито пък, че ще му загрози чак толкова невероятната кола. Нито пък мисля че това е чак толкова важно, че да е задължително. Изключвам гъзарските коли с доста силно затъмнени стопове. Според мен далеч по-полезно е да се кара на фарове извън населените места целогодишно. А за хората които пестят от крушки и от ток(0.1л/100км) им пожелавам да им доиде акъла.