Околовръстното на София.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 17 яну 2006 10:09

Golf3User написа:
Toledo написа:
One написа:от ЗЗДП
Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв.:
ал.10. длъжностно лице, което е предупредено и не предприеме незабавно мерки за обезопасяване и отстраняване на препятствие от пътя, застрашаващо движението;
Чл. 178. (1) (Предишен текст на чл. 178 - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) Наказва се с глоба от 100 до 1000 лв.:
ал.7. (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) длъжностно лице, което не е взело своевременно мерки за отстраняване или сигнализиране по установения начин на препятствие на пътя или неизправност на пътните принадлежности, които могат да застрашат безопасността на движението.

Кога ли някой ще заведе най-после дела срещу общината и КАТ ? Не виждам как да не бъдат спечелени ... А по въпроса за дупките - онзи ден една водеща по радио Витоша : " Много моля улиците в София да станат поне толкова широки, колкото са и дълбоки ". Да се смея или да крещя :roll:

незнам дали знаеш приятелю но държавата е наи трудно да я осъдиш :cry:

човече повярвай, държавата се съди най-лесно. а лично аз ще го направя без да се замисля (бтв, без да се хаваля аз бях от първите осъдил КАТ за напревамерно съставен акт- като отидох с решението преди 5 или 6 год, беше ме гледаха като извънземно и викнаха началника да види това чудо), защото както мнозина от вас си плашам данъците, таксите, винетките и сичко дето са го измислили. а най-ме е яд на куките дето ебават хората с такива постановки като колегата дето отвори темата. И понеже и с мен се подиграха така преди месеци, седнах пак да си опресня материала и сега си нося в колата - закона и наретбата за прилагането му, и грам няма да се поколебая да осъдя и куката ако ми излезе пак с някаква постановка. В конкретния казус с този на колегата, нали ви е ясно , защо куките отказват да пишат протокол за такъв вид ПТП? ми щот си е 40 мин. писане и после требе да издирят отговорното лице по цитираните от закона алинеи и да му съставят акт на него - приключение си е нали? колко писане и т.н вместо да седи и да размахва хранилката и да лапат, мамицата им да им приседне дано мръсни гадни шапкари.....лелиии как ги мразя ................кат стане дума за катаджия нещо ми се обръща от вътре ...........

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 17 яну 2006 12:01

Същата обстановка като околовръстното е и локалното платно на Бул. Цар Борис III :?

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 17 яну 2006 12:06

CellNet ™ написа:Същата обстановка като околовръстното е и локалното платно на Бул. Цар Борис III :?

spam затова някои са си направили сервиз там mhihi

Потребителски аватар
jeff
Автомобил: VW T4 2.4 D
Двигател: AAB1992

Светофар - евала !

Мнениеот jeff » Чет 19 яну 2006 11:34

Най после светофар на разклона за Филиповци.

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:)))

Мнениеот Perso » Чет 19 яну 2006 14:22

Модератора сигурно пак ще ме псува че изкривявам темата ама няма как?! За какво толкова се нервирате, като нищо няма да се подобри!
Монархо-фес-комунистическото и не само то ни правителство ни прецака:
- гражданска отговорност - караш не караш плащаш! Услуга на техните чеда мутрите-застрахователи.
- по-скъпи винетки - заради покачването на горивата или по-хубавите пътища?
- СБА - що е то? Чии интереси защитава или чиновниците само си взимат заплатата?
- На кои другари фирмите извършват ремонтите по пътищата и как го правят? Т.е. схемата? Калкулира се една цена за съответното качество а се прави съвсен друго за да се гушнат кинти!
- Защо не са усвоени парите за пътищата отпуснати от ЕU? Защото не са се разбрали как да ги приперат?

Сори на модератора, но аз не съм започнал темата!!!!!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Re: Светофар - евала !

Мнениеот VW_FEN » Чет 19 яну 2006 15:46

jeff написа:Най после светофар на разклона за Филиповци.

Верно, ама то па и тоя е един недомислен... такава ни е цялата оправия. Години наред катастрофи заради това кръстовище, накрая трябваше да се даде гласност, и като завършек пльоснаха някакъв недодялан светофар... като влизаш към Лулин да се чудиш направо на тебе ли свети зелено или нямаш светофар... а като излизаш има две платна, които обикновено стават три, щото разни идиоти се правят на големи рейсъри... и всеки гледа да се намърда най-отпред... Абе неам думи направо... :)

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 19 яну 2006 16:02

Изображение
Взех го назаем от Фън (bomini), но мисля, че мястото й е в тази тема. Нечовешко просто :-)))[/img]

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Чет 19 яну 2006 18:44

това е една от малките дупки,ако са такива е добре

Върни се в “ОФФ-Топик - други”