Мени обороти
Мени обороти
Мени обороти когато е студена за около 40-50 сек. и слет това се оправя и при паленето прикадява.Някои ако може да помогне предварително благодаря.
- vladitdrv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какви причини може да има да не пали някой цилиндър чат-пат? Освен компресия и при минимални температури около 10 градуса свещите не се включват изобщо, така че отпадат като проблем в конкретния случай.
Мислиш ли го сериозно това дето го написа
.Мисля си пообъркал градусите малко но както и да е.Провери си подгрева все пак и после може да говорим за дюзи и компресия.Възможно е и дюза да е но е по хубаво да си сигурен преди да се захващаш с подобни ремонти.ако наистина няма изгоряла свещ може да опиташ с някоя добавка за почистване на системата понеже горивата са ни "1во" качество!Успех!
Мислиш ли го сериозно това дето го написа

-
- Автомобил:
- Двигател:
vladitdrv написа:Какви причини може да има да не пали някой цилиндър чат-пат? Освен компресия и при минимални температури около 10 градуса свещите не се включват изобщо, така че отпадат като проблем в конкретния случай.
Мислиш ли го сериозно това дето го написа.Мисля си пообъркал градусите малко но както и да е.Провери си подгрева все пак и после може да говорим за дюзи и компресия.Възможно е и дюза да е но е по хубаво да си сигурен преди да се захващаш с подобни ремонти.ако наистина няма изгоряла свещ може да опиташ с някоя добавка за почистване на системата понеже горивата са ни "1во" качество!Успех!
Съвсем сериозен съм! Свещите на този мотор не се включват при температура на антифриза над 8 градуса. Аз съм със същия мотор и имах подобни проблеми. Добавката няма да помогне излишни пари на вятъра. Компресията също мисля, че си е наред особено ако не гори масло. Остава да се види температурния датчик вярно ли показва, центровката и дали има симтпоми на бедна смес както беше при мен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:gogobi написа:Ще пробвам с добавка и ще пиша какво е станало.Но това го прави от доста време сигурно има 8-9 месеца.
Дори и да не е Лики Моли , гледай на етикета да пише , че е подходяща за двигатели тип комън рейл / помпа дюза![]()
Защо е важно, след като този двигател не е нито комън рейл нито помпа дюза? Пак казвам добавката няма да реши проблема. Ако датчици, центровка, или порция се оправяха с добавки .....
Върни се в “Дизелови агрегати”