скърцане дясно колело
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
скърцане дясно колело
проблемът е че в движение се чъва едно скърцане от към дясното колело интересното е че преди като натиснех спирачка съвсем леко и спираше а сега дори се чува по силно.като места гумата напред назад на ръце пак се чува това скърцане, а между другото почна и в движение като дам надясно се усещат некакви удари отдолу главно го усещам в скоростния лост.
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Ако са ламаринките на накладките ще тропат само по дупки и павета. и то не е тропане а дрънчене. А ако ти е карето ще е в завой на мен карето ми тракаше само на обратен завой,а ако имаш крив диск ще ти бие волана при спиране.
А,ако е някакво скърцане щом като натиснеш спирачката и се усилва може да е от ялови накладки.
А,ако е някакво скърцане щом като натиснеш спирачката и се усилва може да е от ялови накладки.

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
прегледай цялата предница.....накраиници, дискове, накладки, лагери и тем подобни и не на последно място при свалена гума на скорост се опитай да развъртиш полуоската на ръка, че може и я някое каре я деференциалGolf`mafia написа:волана ми бие при 140 като спирам само с по малка скорост грам не биеама хубаво ако са накладките какво е това тропане да го еба

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
става въпрос като е въртиш да видиш дали луфта е в допустимите граници, и дали при самото въртене го има това скърцане, ако го има, то тогава(при свалена гума) вече ще можеш да се ориентираш от къде идва скърцането.Golf`mafia написа:ок ако полуоската се развърта то няма ли гумата като тръгна да я бутам и колата е на скорост тя да се върти.аз я бутах гумата напред назад и нищо необичайно стегнато седи с изключение на лекото прескръцване

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”