мнението ви за пасат Б4 1.8MI

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
alexxx73
Автомобил:
Двигател:

мнението ви за пасат Б4 1.8MI

Мнениеот alexxx73 » Сря 10 сеп 2008 22:49

ЗНАЧЕ ИСКАМ И ВАЩЕ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ АВТОМОБИЛ АЗ ИМАМ ТАКЪВ ОТ ТРИ ГОДИНИ И САМ КРАЙНО НЕДОВОЛЕН БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Първо, можеш да внимаваш повече с правописа, второ - прочети правилата, особено т. 4 от тях, трето - можеше да кажеш от какво точно си недоволен, четвърто - заключвам
mod edit: batmilko

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Сря 10 сеп 2008 23:29

Малко се мъчи двигателя с това купе, особено ако е на газ. Като цяло си е стандартно VW. Зависи вече ти на какъв екземпляр си попаднал. Ако предния му собственик само е карал без да се грижи... Нормално е да си недоволен. Има една приказка - всяка стока малко или много прилича на стопанина си... :lol:

Потребителски аватар
alexxx73
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexxx73 » Сря 10 сеп 2008 23:37

така си е кофти стока взех италянски внос познай както казваме ние дроб отвсякаде беше но за три години пооправих я но като смених кажи речи всичко по нея

angeltanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angeltanev » Чет 11 сеп 2008 1:54

Имах същата(по-точно беше на баща ми). Карахме я около 4 години. Колата беше меко казана супер. За тия 4 години почти нищо не пипнахме по нея. Немога да кажа лошо за колата. Но както казва колегата зависи на каква попаднеш..

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Пон 15 сеп 2008 20:42

Много красив,особенно седана...Мноо ме кефи... :lol: :lol: :lol:

radionov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radionov » Пон 15 сеп 2008 21:17

от скоро съм с такъв автомобил и се държи сравнително добре за сега . може и по добре зависи от възможностите на купувача . карам на метан и ми е тънко.

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 16 сеп 2008 9:23

Ми като е бил такъв дроб що си го взел ве пич ? Нали си ходил гледал си ,дори да е бил на тънка цена си е набутка да се взима гробница особено ако не разбираш за да си го правиш сам и не може да намираш тънки части.А иначе автомобила си е супер надежден и качествено направен и едва ли ще намериш много недоволни от него.Аз лично никакви оплаквания нямам след близо шест години с пасат "италианка" супер удобен и здрав автомобил и ако не му бяха напреднали годинките нямаше да го продам.
П.С.Успех със следващия автомобил и най вече повече гледане .При покупката,с пълна сила важи правилото кьорав карти не играе :wink: .

Върни се в “Passat”