ЗНАЧЕ ИСКАМ И ВАЩЕ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ АВТОМОБИЛ АЗ ИМАМ ТАКЪВ ОТ ТРИ ГОДИНИ И САМ КРАЙНО НЕДОВОЛЕН БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Първо, можеш да внимаваш повече с правописа, второ - прочети правилата, особено т. 4 от тях, трето - можеше да кажеш от какво точно си недоволен, четвърто - заключвам
mod edit: batmilko

мнението ви за пасат Б4 1.8MI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми като е бил такъв дроб що си го взел ве пич ? Нали си ходил гледал си ,дори да е бил на тънка цена си е набутка да се взима гробница особено ако не разбираш за да си го правиш сам и не може да намираш тънки части.А иначе автомобила си е супер надежден и качествено направен и едва ли ще намериш много недоволни от него.Аз лично никакви оплаквания нямам след близо шест години с пасат "италианка" супер удобен и здрав автомобил и ако не му бяха напреднали годинките нямаше да го продам.
П.С.Успех със следващия автомобил и най вече повече гледане .При покупката,с пълна сила важи правилото кьорав карти не играе
.
П.С.Успех със следващия автомобил и най вече повече гледане .При покупката,с пълна сила важи правилото кьорав карти не играе