Как да си отворя жабката?
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Как да си отворя жабката?
Често срещан проблем на Голф,при моя лостчето седи,но се счупи явно в основата виждал съм че се разглобява отвътре,но как да я отворя за да стигна до винтовете
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Заповядай Сашко http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=25889
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
snupeca написа:Колега ако ти е счупена само дръжчичата, пробвай с някакъв по-дълъг предмет-отверка например, набутай я в дупката и опитай да натиснеш езичето на жабката-при мен става
Повече от час вече това правя ефект 0
Ако има някой наблизо Сухата река или наоколо който може да я отвори да пише или да даде тел да се видим
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата година и аз имах подобен проблем.
Реших го срещу 20 лева - ключарско ателие на Сливница, веднага след Сточна Гара в посока Лъвов Мост - до ковачница "Крали Марко".
Свалиха ми счупената бравичка, сложиха ми нова (вероятно от морга са я взели) и готово. Даже я направиха да може да се заключва с ключа на колата. За 10 минути го оправиха.
20 лв беше миналата пролет - сега...

Реших го срещу 20 лева - ключарско ателие на Сливница, веднага след Сточна Гара в посока Лъвов Мост - до ковачница "Крали Марко".
Свалиха ми счупената бравичка, сложиха ми нова (вероятно от морга са я взели) и готово. Даже я направиха да може да се заключва с ключа на колата. За 10 минути го оправиха.
20 лв беше миналата пролет - сега...
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
колега на моята жабка палеца дето го дърпаш за да се отвори е счупен така я взех предишния собственик си е направил някакво железце е като пирон но леко закривен под палеца има една дупчица бъркаш вътре и вътре има палче което отваря натискаш го леко на долу и трябва да се отвори аз и до днес така си я отварям без никакъв проблем
- Jazzblade
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей, колега! И аз имах такъв проблем преди две години. Моята е без AIRBAG и я отворих много лесно. Махнах пластмасата под нея ( мисля, че беше на три (пет) винта), после с отверка извадих щифтовете на пантите в двата края и жабката зяпна отдолу. С дълга кръстата отверка развих скобата, в която влиза езичето и така освободих цялата вратичка. Реших да я поправя и разглобих механизма. Беше счупен палеца на самата бравичка. С пиличка подготвих повърхносите и със солидно количество PoXipol ги залепих. след 24 часа изпилих илишния материал, като оставих доста, за да е по-здраво и после изпилих малко и от основата на бравичката (не се вижда, защото се пада под самата бравичка). Така вече две години си я ползвам всеки ден и още е здрава. Успех 
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”