Смяна съединител
- krastio
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна съединител
Има ли проблем за огледалния диск когато колата е карана 2 месеца със заминал ( боксуващ като АВТОМАТИК съединител ) , ако се смени само притискателния диск ще има ли проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
Remus написа:andro_ не съм съгласен с теб аз лично смених само притискателния ми / всичко друго беше в добро състояние / и има огромна разлика
Ако феродовия ти диск е бил здрав, съм съгласен.
Но,в такъв случай си мисля,че някога през живота на колата й е бил сменен само феродовия диск,а впоследствие с времето се е предал притискателя (може и да не е така,само ти си знаеш,но и няма как да знаеш със сигурност,освен ако не караш този автомобил от чисто нов).
Не споря,всичко е възможно.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
znainainai написа:Днес смених на пасата съединителя още месец и щеше да тръгне по нитовеПълен комплект старият притискател му бяха износени диафрагмените пружини видимо изтрити от аксиалният лагер отделно и той беше износен. Сега съединителят е лек като перце и отделя долу а не крайно горе както вчера
Мдам! Аз свърших тая работа миналите сряда и четвъртък!

Ама при мен е на петна и огледалния диск, че даже има и едно местенце, дето е отдал

Шлайфа му щеше да ме остави поне седмица без кола, та си го затворих така.
При следващото подпалване (като си знам акъла- що ли си мисля, че ще е скоро?...) свалям всичко, шлайфам и... ако не олекотя маховика, та на!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”