проблем със заключване
- dimitrov7101
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем със заключване
Здравейте колеги , имам 1 проблем с моя Пасат (1.8Т 1998) . Търсих във форума ама ме намерих инфо. Ако има сори - задната ми дясна врата не се отключва. Пробвах всичко- що е копче за отключване и заключване и не. Само тя си остава заключена. Ако може и съвети за ремнот, че не ми се ходи по майстори за това. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
В дръжките /там където се хваща за да затвориш багажника/ има по едно винтче. Покрито е капаче. После е на щипки. Малко тегаво ще е отвътре, но... В краен случай чупене на пластмасовата кора и нова. Не вярвам да е много скъпа като нова, камо ли втора употреба. Неприятно като вариант, но иначе си е гадно без багажник.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
mi_ho написа:В дръжките /там където се хваща за да затвориш багажника/ има по едно винтче. Покрито е капаче. После е на щипки. Малко тегаво ще е отвътре, но... В краен случай чупене на пластмасовата кора и нова. Не вярвам да е много скъпа като нова, камо ли втора употреба. Неприятно като вариант, но иначе си е гадно без багажник.
Какъв багажник ??? Човека говори за ЗАДНА ДЯСНА ВРАТА.
- dimitrov7101
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dimitrov7101
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dimitrov7101
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ето ти една статия със снимки на Руски при условие че отвориш вратата по някакъв начин.Както ти казаха по горе провери си кабелите във гумения маншон преди да правиш каквото и да е.Надявам се някой ако знае да ти каже как се отваря вратата.
- dimitrov7101
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rosenirs написа:Колега ето ти една статия със снимки на Руски при условие че отвориш вратата по някакъв начин.Както ти казаха по горе провери си кабелите във гумения маншон преди да правиш каквото и да е.Надявам се някой ако знае да ти каже как се отваря вратата.
Аз кората я свалих и при затворена врата ама от там нататък нищо не мога да направя. мислех , че ще може да се отвори отвътре по някакъв начин , но не се справих. Ще погледна статията и ще пиша пак. Благодаря колега.