Значи колеги реших по изчетеното в сайта и аз да си почистя дросела и да усетя разликата

За целта си купих спрей от ОМВ за чистене на карбуратори. Разколачих го и с едно парцалче и този спрей започнах чистенето. Изчисти се перфектно дросела не съм очаквал да чисти този спрей така изумен съм. Сглобих всичко и вързах тръбички датчици всичко.
Свързах клемите на акумулатора и запалих. В резултат обаче, оборотите съвсем ги нямаше и трябваше да помпам газта за да мога да ги поддържам някакав ужас. Стоях така докато (колата загрее и се включи перката. Положението си беше все същото. Реших да обърна на газ да видя как е там. И тук леко играят оборотите но в съвсем по малки граници- поносимо. Значи мисълта ми е че от това чистене положението се влоши вече на бензин много по рязко падат оборотите докато не угасне. Другото което е появи се едно свистене все едно колата ми е инжекцион много странно всички маркучета съм ги вързал не е останало нещо несвързано. Някой да има някакви съвети. Не съм сменил само температурния датчик не го и знам кой е и къде се намира някой ако може да ми го покаже но и от него не вярвам нещо да се подобри. Незнам някаква центровка ли трябва да се прави. Все съм чел че след чистене на дросел оборотите са високи докато се обучи е мойте никакви ги няма