Осветяване на табло и уреди голф III
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
колеги при мен пепелника се осветява от запалката.около цокала на запалката има крушка а светлината до пепелника се пренася с няква прозрачна пласмаса и така и пепелника свети,марар и малко слабо но свети.няма други букси или кабели към пепелника.а задния пепелник се осветева с крупка която е капсолована за фасонката кум което идва букса и се сменя цалата фасинка но е много трудна за откриване та затова аз използвах светодиод исе получи чудно просто стана много добре
- tekion
- Автомобил: Meriva
- Двигател: 2006
- Контакти:
А мен ме мързеше да разглобявам таблото и си реших проблема така: http://img371.imageshack.us/my.php?image=img3355sk3.jpg. Малкото синьо фенерче си има лепенка отдолу, 1 метър кабел и се върти свободно на 360 градуса. Струваше ми 2 лева
. Закачих го паралелно на лампичката за осветление на врътките за парното и вече месец си свети синичко без проблеми 

- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да не отварям нова тема - днес ми изгасна задното осветлението на километража - само на левия дисплей отчитащ км, МФА си свети, както и другите крушки - предполагам е изгоряла крушка
моля за напътствия какви крушки да взема /мисля са на цокъл/ и по-специално тази зад дисплея как се сменя - сваля ли се циферблата и стрелката?
благодаря предварително
моля за напътствия какви крушки да взема /мисля са на цокъл/ и по-специално тази зад дисплея как се сменя - сваля ли се циферблата и стрелката?
благодаря предварително
Svetilio написа:да не отварям нова тема - днес ми изгасна задното осветлението на километража - само на левия дисплей отчитащ км, МФА си свети, както и другите крушки - предполагам е изгоряла крушка
благодаря предварително
не се сваля нищо,освен таблото.Мисля че дори и платката не се маха,а само пластмасовия капак отзад.Те са като винтчета крушките

- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”