Apokalypsis написа:TDI-RS написа:131 е най - добрият избор измежду твоите
аз лично ако 150 коньовите не бяха толкова юркани бих си взел такава, въпреки че разликата със 131 е доста минимална / изключае охлюва /
Добре колега,виждам,че си с 131-коньова бегачка-сподели впечатления-ускорение,макс.скорост,разход,скъпа ли е поддръжката?Мерси!
Колега ако в момента караш тройката от аватара си 1.4 , която от трите да вземеш ще ти се стори самолет. Някой в по-горен пост ти бе писал "колкото повече толкова повече" ама ти разход та разход или не четеш какво ти се пише или имаш набелязана 101 коньова и се опитваш да се разобедиш ? Моята Бора 116кс харчи 5 до 8 на сто зависи много как и къде я карам, а относттно подръжка като консумативи не мисля, че има огромна разлика ако въобще има (масла,филтри, ремъци, в.помпа).
Така че прецени си какъв "състезател" си и търси колата в най-добро техническо състояние. Защото: гледаш я напудрена измита лъсната двигателя и той..... хоп вземаш я и се почва- амортисьори,съединител,турбо , катализатор и т.н.
Абе прочети една от важните теми за покупка на дизелов автомобил. Дано не съм бил досаден и УСПЕХ.