BoromiR написа:МЕрси за съветите на всички . След казаното от вас и това което разучих тези дни мнението ми за кредити и заеми се промени коренно . Ще мисля други начини за сдобиване с парите , но няма да пълня джобовете на глупавите лихвари ... до момента не съм видял някой крредит или заем в който да не върнеш поне 20,30.40 % повече от това което си изтеглил ... По добре да стана жиголо , но няма да стане на тяхната

Незнам дали си теглил до сега пари приятелю но аз доста и се сблъсках с какви ли не неволи...
Запомни едно лично мое мнение.... Когато вземеш пари от банката винаги излиза двойно изплащането!
Все някога ще се зблъскаш с лихвари и ще разбереш какво е. Поне ти желая да не е с големи суми!
И аз искам лъскава количка, баба джета е на 20 години и плаче за боя. За сметка на това отдолу не е мръднала което е най важното за да те вози другото вече не ме интересува. Може да изпитвам малко срам с тази кола но просто друго не мога да направя за нея защото няма смисъл..... Ако почна да си влагам парите в нея никога няма да ги извадя или спечеля отново като я продам, просто ще изчезнат!
Колата с всеки един ден става все по голям убиец на пътя, не трябва да гледаме колко бърза и лъскава да я направим, а като се качим да ни закара от точка А до точка Б и най важното да ни закара живи и здрави, а това зависи изцяло от гарнитурата между седалката и волана! Спестиси си пари купи си една корава двойка или джета на газ, потдържай и окачването и останалите дреболии и да не ти пука. Сега учиш може да си кадър след години бизнес да ти провърви и да можеш да си позволиш нова кола без такива замисли...
Видях също, че се меткаш на дизеляк явно не си в течение с нещата за дизела. Нека някой по в час с този европейски проблем да дискутира!
Това е като съвет от мен!

И успех!