нерешим проблем с АГУ
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
нерешим проблем с АГУ
здравеите първо искам да каже 4е сам про4ел доста от темите свързани с моя проблем но маи има не6то друго!
колата ми е голф 3 1,6 75 кон4ета а проблема ми е следния : поставиха ми газов инжекцион БАРДОЛИНИ преди около 3 месеца когато си взех колата от сервиза се оказа 4е не6то не е наред , на празен ход гасне6е , върнах се в сервиза и те ми казаха да отида да си я оправя първо на бензин пратиха ме в сервиз Юве и Бош и да се върна за настроика ОК там ми я настроиха на бензин но на газ пак ядове , когато се върнах те казаха 4е настроиките са си на 6 и незнаели какво да направят , та вапроса ми е от какво е проблема при положение 4е на бензин не ми прави проблем а на гас го прави когато си поиска не постоянно и само на празен ход все едно се дави ?

Re: нерешим проблем с АГУ
hipnotic написа:здравеите първо искам да каже 4е сам про4ел доста от темите свързани с моя проблем но маи има не6то друго!колата ми е голф 3 1,6 75 кон4ета а проблема ми е следния : поставиха ми газов инжекцион БАРДОЛИНИ преди около 3 месеца когато си взех колата от сервиза се оказа 4е не6то не е наред , на празен ход гасне6е , върнах се в сервиза и те ми казаха да отида да си я оправя първо на бензин пратиха ме в сервиз Юве и Бош и да се върна за настроика ОК там ми я настроиха на бензин но на газ пак ядове , когато се върнах те казаха 4е настроиките са си на 6 и незнаели какво да направят , та вапроса ми е от какво е проблема при положение 4е на бензин не ми прави проблем а на гас го прави когато си поиска не постоянно и само на празен ход все едно се дави ?
![]()
Отиваш при тези некадърници дето са ти сложили Г.И и искаш да ти го оправят.
При Г.И газовия комп,чете от бензиновия комп данните от датчиците и управлява газовите инж.по програма.
Тоест не може при бензина да ти е наред ,а при газ НЕ.
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
агу
е да ама го прави и се 4удя какво да правя ве4е 4е ми писна
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
агу
не сложиха ми я в БУЛ АВТОСЕРВИЗ , а ти за тази бобина какво има6 предвид за6тото сам сменял ве4е бобина с комутатор преди година
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
агу
да мотора е същият за които говориш но незнам дали е от там проблема , момчетата от сервиза са наясно какъв е мотора ама 
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Същият двигател с газов инжекцион Стефанели на заводските 650 об. на ПХ и на газ при натоварване(климатик,навит волан и т.н.)угасва.На бензин колата няма проблеми.Ниски са тези заводски обороти за газ.Ако някой го направи на тези обороти на ПХ да не гасне ще го черпя сериозно.При мен проблема е решен с вдигане на оборотите на ПХ от 650 на 900.При тези обороти няма проблем.За целта газаджийте вързаха един плюс от тоците на газовата към жиците на климатика,които пък отиват към 33 и 35 пин на компа.Така когато колата премине на газ, компа получава сигнал на тези пинове за включен голям консуматор (все едно е включен климатика) и вдига оборотите до 900.След доста разходки до газ сервиза това е единственото решение и мисля,че за този двигател няма друго.Нека,ако има колеги с този двигател и ГИ да споделят на какви обороти на ПХ им работи колата и дали имат проблеми.
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
агу
мерси за савета ама аз като нямам климатик има ли друг на4ин? а относно тва с кабела и да ти го взема гаранция ли е 4е 6те я оправи6 или наи добре да си ходя в сервиза и да им досайдам?
а относно сервиза ми го препоръ4а един приятел 
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”