Проблем Golf IV
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем Golf IV
Здравеите колеги от известно време колицата започна да ми прави мизери при превключване на скоростите и по точно:слагам първа тръгвам превключвам на втора и започват мъките едно придърпване и това е между 1800 и 2200 оборота същото това се повтаря и с трета и после проблеми няма.Моля ви помогнете че досега никои незнае от каде идва проблема.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо ми се струва че проблема е в дебитомера
но нека и други колеги си кажат мненията.И при мене беше така но след смяната му проблема се оправи.
Ще ти дам един съвет за тест откачи буксата на дебитомера и пробвай как се държи колата след това го закачи и ще разбереш дали е от него проблема ако се държи по един и същи начин с откачена и закачена букса и пак ти придърпване значи е дебитомер.Но за по сигурно го закачи на Vag-Com
но нека и други колеги си кажат мненията.И при мене беше така но след смяната му проблема се оправи.
Ще ти дам един съвет за тест откачи буксата на дебитомера и пробвай как се държи колата след това го закачи и ще разбереш дали е от него проблема ако се държи по един и същи начин с откачена и закачена букса и пак ти придърпване значи е дебитомер.Но за по сигурно го закачи на Vag-Com
- pastora_bg666
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
hdjfmr написа: а тази дето е първата на нея на диагностиката показа че само подгрева не работи и маистора ми каза че това не епроблем важно било че самата сонда работи
Колега, да хванеш едно по-дебело желязо, да идеш при майстора и БОЙ, Бой, боЙ! доде не му проработи подгряването на неговия реотан!
Че тия сонди започват да работят при температура над 350*, ве! Ако не работи подрева- айде да обясни тоя 'майстор' как ще стигне тая температура, при положение, че е разположен чак на катализатора?!?
Да, може и да я достигне.... ако покараш 50-ина километра на 6 000 оборота....
Хммм... а иначе ти си сменяй други чаркове, наливай пари... че може да ти смени и компа даже..
Баси!
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
GARTNER написа:Защо ми се струва че проблема е в дебитомерано нека и други колеги си кажат мненията.И при мене беше така но след смяната му проблема се оправи.
един познат имаше подобен проблем с дебитомера , пробваи , дано е така , 4еееее ина4е отива6 на ремонт
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”