Натягане на ръчна спирачка.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
ifidik написа:аз мога и да се,ама за дискови ли говорим или за барабани щот колата е 1,4
какво значение има колко кубика е колата вече и на 1,1 слагат дискови спирачки принципа е един и същ при барабанните се регулират от палеца до спирачните цилиндри когато се сменяват за да може накладките да не задържат при незадействани спирачки,а при дисковите се връщат буталата иначе накладките немогат да влезнат. Никога ли не си си сменял накладки предни или задни колега ако не си следващия път като дойде време да ги сменяваш обади се ще ти ги сменя без пари за да видиш как става и да знаеш за напред
- komitov
- Автомобил:
- Двигател:
Леле обадисе и аз да доида да гледам че и мойте са за смяна заднитеrosen79 написа:ifidik написа:аз мога и да се,ама за дискови ли говорим или за барабани щот колата е 1,4
какво значение има колко кубика е колата вече и на 1,1 слагат дискови спирачки принципа е един и същ при барабанните се регулират от палеца до спирачните цилиндри когато се сменяват за да може накладките да не задържат при незадействани спирачки,а при дисковите се връщат буталата иначе накладките немогат да влезнат. Никога ли не си си сменял накладки предни или задни колега ако не си следващия път като дойде време да ги сменяваш обади се ще ти ги сменя без пари за да видиш как става и да знаеш за напред

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
komitov написа:Леле обадисе и аз да доида да гледам че и мойте са за смяна заднитеrosen79 написа:ifidik написа:аз мога и да се,ама за дискови ли говорим или за барабани щот колата е 1,4
ха някаква ирония ли осещам колега?
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
колега ,оценявам желанието да помогнеш,но идеята ми е,че тая кола е с барабани и единственият реглаш на ръчната можеш да го направиш от жилата в купето.въпросното конусовидно лостче се издърпва от пружинка,която саморегулира накладките в процеса на тяхното износване и по никакъв начин не можеш да го използваш за реглажа на ръчната.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!
КОЛЕГИ ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ТЪПОТО ИЗКАЗВАНЕ ЗА ЦИЛИНДЪРЧЕТАТА.
Незнам и аз къде съм се бил отнесъл

Незнам и аз къде съм се бил отнесъл

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”