голф 3 вие ми бензиновата помпа а работи на бензин ?
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
голф 3 вие ми бензиновата помпа а работи на бензин ?
вие бензоновата помпа , а работи на бензин , от какво може да е това виене , ако е развалена как тогава работи на бензин ???
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
webdude написа:radko tarikata написа:ми ше му сипа там 10 л ако не спре , тогавааа лошоBigTo написа:Я кажи колко бензин имаш в резервоара. На мойта голфара, като паднеше нивото почваше да вие и като го налеех спираше? Това е най-лекото което може да е.
Моята вие от доста време ... не силно ама се чува ...
И после спира за постоянно

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3 вие ми бензиновата помпа а работи на бензин ?
radko tarikata написа:вие бензоновата помпа , а работи на бензин , от какво може да е това виене , ако е развалена как тогава работи на бензин ???
Смени си бензиновия филтър. На Голфа не знам дали има, но при мен на Реното има и едно малко филтърче(цедка) под самата помпа. Ако се запуши един от тях(или и двата) поради некачествен/мръсен бензин, ръжда в резервоара... помпата започва да вие. Пак си върви на бензин, но помпата се тормози повече и започва да вие.

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
и аз имах такъв проблем(още го имам де) първоначално виеше като вук в тайгата ,но после спря едва едва се чува леко виене. номера с бензина не съм го пробвал, имам някъде около 7 ,8 литраwebdude написа:radko tarikata написа:ми ше му сипа там 10 л ако не спре , тогавааа лошоBigTo написа:Я кажи колко бензин имаш в резервоара. На мойта голфара, като паднеше нивото почваше да вие и като го налеех спираше? Това е най-лекото което може да е.
Моята вие от доста време ... не силно ама се чува ...

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
LuIS написа:сложете си по една газова.
Не е това решението колега . Моята помпа изгоря преди няколко седмици и си мислех че с газовата нямам нужда от нея , обаче сутрин на студено колата не е на същото мнение

Моята не се чуваше че работи , няма бучене няма нищо . И изведнъж реши да ме предаде ... а за късмет ми беше свършила и газта в тоя момент

- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:BigTo написа:Голфовете нямат този втория филтър, който го имат рената.
Има, бря! Как ша няма!?
Това е една мрежичка на дъното на кошничката, в която е раположена помпата.
Само дето ръжда няма, защото резервоарите са пластмасови!
Ама между филтър и мрежа разликата май е от небето до земята, и ако не ме лъже паметта на Реното има и друго филтърче, което при VW го няма. Иначе от многократното разглобяване на бензиновата помпа на голфа много добре знам,че има такава мрежа. Та даже намерих и човек дето рециклира такива помпи.
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
Бързият написа:LuIS написа:сложете си по една газова.
Не е това решението колега . Моята помпа изгоря преди няколко седмици и си мислех че с газовата нямам нужда от нея , обаче сутрин на студено колата не е на същото мнение![]()
Моята не се чуваше че работи , няма бучене няма нищо . И изведнъж реши да ме предаде ... а за късмет ми беше свършила и газта в тоя момент
не знам вашите коли как са.. но голфа(1.6 ЕZ) си пали и при -20 градуса на газ.. на бензин хич го няма.. според мен това си една причина да се мине на газ и евтин превоз..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”