Проблем с голф 3 1.6 101к.с.
Проблем с голф 3 1.6 101к.с.
Днес във Варна валя много и се стичаха направо реки по улиците
реших да отида с голфа до едно заведение на 5 мин. от нас , но след 40 метра загасна и не запали повече
в резултат на което се намокрих доста от бутане и след 2 часа пробвах пак и пак не пали.....предполагам нещо се е намокрило , но какво и как ще се оправи а и май се е задавила че подавах и газ докато се опитвах да запаля.
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Пластмасовият корпус на бобината се напуква и като се намокри и колата почва да гасне ... при мене беше така ... като изсъхне няма ядова. Аз си купих нова, а старата я преместих в багажника за резерва (все пак е оригиналната на колата). Предполагам може да се направи някакво побългаряване, че да не се мокри, но все пак незнам ...
- webdude
- Двигател:
Знам, че на някои колеги няма да им хареса това което ще кажа и ако го правищ го правиш на своя отговорност, но при работеща кола вземи една кофа или бутилка с вода и поливай последователно различните неща ...
- кабели, датчици, дистрибутурна капачка и бобина ...
Аз така разбрах, че проблема ми е в бобината ...
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
webdude написа:Знам, че на някои колеги няма да им хареса това което ще кажа и ако го правищ го правиш на своя отговорност, но при работеща кола вземи една кофа или бутилка с вода и поливай последователно различните неща ...
така е колега , малко е рисковано така и на собствен риск , но по добре така от колкото да седиш и да си
бреее от какво гасне тая кола , така поне ше направиш нещо ,,,,,,, или много бели 
- webdude
- Двигател:
radko tarikata написа:webdude написа:Знам, че на някои колеги няма да им хареса това което ще кажа и ако го правищ го правиш на своя отговорност, но при работеща кола вземи една кофа или бутилка с вода и поливай последователно различните неща ...
така е колега , малко е рисковано така и на собствен риск , но по добре така от колкото да седиш и да сибреее от какво гасне тая кола , така поне ше направиш нещо ,,,,,,, или много бели
Те тия неща така или иначе се мокрят ... не казвам при пробата да се заливат обилно. Преди все бях на тръни като карах при дъждовно време (особено градско щото отводняването на градските улици е кофти), а сега съм като амфибия
- webdude
- Двигател:
Това с датчиците може и да е внушение и проблемната област просто да е изсъхнала докато той е бърсал датчици (аз лично при мен си мислех, че е от кабел на свещите).Petyost написа:Аз ако питам баща ми сигурно ще ми посочи кои са проблемните дачици , но въпроса ми е какво да направя за да не гасне повече
- batteto.1984
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”