Изтощаване на акумулатора-питанка
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изтощаване на акумулатора-питанка
Здравей те как да разбера от какво ми изтощава акумулатора пасатко. Като си изключа клемата на акумулатора държи до 5-6 дена (не съм пробвал повече)Замериха го зарежда нормално 14.2 на празен ход но за 2-3 дена изчерпва акумулатора . Мериха при изключена аларма консумацията е 0.120 ампера която била много трябвало да бъде към 0.30-0.40.А . На комп ако отида може ли да се разбере откъде е тази консумация. Мерси предварително.Ка
Може да е от доста неща но мисля,че има окъсена клетка в него и акумулаторът е "заминал"........Щом го разкачаш и пак не ти държи.......при мен го мерих и на мултицета показваше нормални стойности.Но отидох при човек,който само с това се занимава /акумулатори/и веднага го разкри........Но след 6 години служба е нормално
.От колко време ти е акумулаторът???И си провери лампата в багажника ако имаш такава дали не остава да свети 

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
GVG написа:Един приятел откри проблема с висока консумация по следния начин: върза мултицета да мери тока от акумулатора и започна да вади предпазителите един по един. Оказа се висока консумация от радиото.
На това мнение, обърна ли внимание?
Защото има логика, за това да разбереш от къде ти идва консумацията, а тя при теб е завишена.
п.п. и аз залагам на радиото, особено, ако си сменявал музиката наскоро.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател: