BeckoTDI написа:П.С. Това вярно ли е, че ако до 6 месеца не се получи постановление акта отпада?
Мислиш ли ?
emdless4 написа:Vw_wV написа:ACCELERATOR написа:Сериозно, може ли да ги бавят по 4-5 месеца тия актове смотаняците им прости. И аз да ходя всеки месец да ми удължават срока.
такава е практиката, не се учудвай, аз един път чаках 1 година за да си взема талона, за пръв път ти пишат акт в чужд град сигурно?
Vw_wV написа:emdless4 написа:Vw_wV написа:ACCELERATOR написа:Сериозно, може ли да ги бавят по 4-5 месеца тия актове смотаняците им прости. И аз да ходя всеки месец да ми удължават срока.
такава е практиката, не се учудвай, аз един път чаках 1 година за да си взема талона, за пръв път ти пишат акт в чужд град сигурно?
да, ама нали т казвам. лошото е че загубих акта и сега зле.
Някой знае ли как да стигна до КАТ София с градски транспорт.
emdless4 написа:Vw_wV написа:emdless4 написа:Vw_wV написа:ACCELERATOR написа:Сериозно, може ли да ги бавят по 4-5 месеца тия актове смотаняците им прости. И аз да ходя всеки месец да ми удължават срока.
да, ама нали т казвам. лошото е че загубих акта и сега зле.
Някой знае ли как да стигна до КАТ София с градски транспорт.
от студентски град - с 280, слизаш на раковата болница - т.е. преди рейса да завие посока към цариградско, има едно ОМВ на ъгъла не може да не го знаеш - е там акто слезеш, продължаваш пеша 100 метра посока центъра - по пътя на строежа на метрото - пресичаш булеварда, слизаш надолу още 100 метра и вдясно е КАТ
vinixxx написа:няма такъв закон,да ти взимат книжката при неплатен акт.
аз даже практикувам нова схема с фуражките.
когато съм в нарушение име спрат,не давам талончето за проверка,направо позеленевят копелетата![]()
![]()
![]()
hidalgo написа:Само предполагам, че колегите имат предвид, че когато нямаш талон, няма какво да ти вземат и не могат да ти пишат акт за нарушението което си извършил. И в същия момент предполагам ти пишат фиш за неносене/непредставяне на талона, като част от СУМПС.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта